آیت‌الله نعیم‌آبادی: ملت ایران به هیچ‌کس اجازه عبور از خطوط قرمز نظام را نمی‌دهند

هرمزبان:امام جمعه بندرعباس با اشاره به حمایت و تایید تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای از سوی رهبری گفت: تیم مذاکره‌کننده ازچهارچوب‌های نظام خارج نمی‌شود و آمریکا نیز بداند مردم به کسی اجازه تخطی از خطوط قرمز نظام را نخواهند داد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان،آیت‌الله غلامعلی نعیم‌آبادی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته با اشاره به سالروز بزرگداشت شهدای 7 تیر، اظهار داشت: دشمن فهمید کجا را هدف قراردهد اما ملت شریف و فهیم ایران با تاکید و ایستادگی بر اعتقاداتشان تیری بر قلب منافقان و دشمنان نظام شدند.

خطیب جمعه بندرعباس با بیان اینکه هر زبانی دم از اختلاف بین مسلمانان بزند زبان شیطان اشت ، افزود:سیاست مقام معظم رهبری، اسلام علوی و وحدت جهان اسلام با ملاک تقوا است.

امام جمعه بندرعباس اذعان کرد:شعار رئیس جمهورآمریکا برای تغییر غلط زیادی بود و متاسفانه برخی مسلمانان ساده باور کردند.

وی بیان داشت: آمریکا برای تسلط بر جهان اسلام ، با فعالیت سیاست مدارانش در فضا ی اختلافات عقیدتی و ملی کشور های اسلامی مانور میدهند و سبب پدید آمدن تفکر داعش می شوند تا امروز شاهد خونریزی و برادر کشی در منطقه باشیم.

امام جمعه بندرعباس اقدام خلبان سعودی ،مبنی بر پذیرفتن مرگ به جای قرار گرفتن در صفوف کفار در مقابله و کشتار مسلملانان را تحسین برانگیز خواند و گفت: ای کاش با این اقدام ارتشیان  آل‌سعود به خودشان بیایند و دست ازبرادرکشی برداند.

آیت‌الله نعیم‌آبادی با انتقاد شدید از شرایط به وجود آمده در زمینه بحران آب در شهرستان های بندرعباس و میناب ابراز داشت:در کنار آب بودن و روضه آب خواندن بسیار تاسف بار است.

وی با خطاب به استاندار گفت :بهتر نیست ،پروژه های آب شیرین‌کن را در اولویت استان قراد داده و مردم این دو شهرستان را نجات دهید.

نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه آقای وزیر نیرو باید نماز باران بخواند نه بنده گفت:آقایان مدیران استان باید اولویت حل مشکل آب را در نظر داشته باشند و تمام پروژه ها را تعطیل ، و برای بهره‌برداری هرچه سریع‌تر از پروژه های آب شیرین‌کن همت کنند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از بی توجهی به  ایجاد اشتغال و حمایت از تولید ملی تصریح کرد:خرید کشتی از خارج کشور کمک به اشتغال چین و کره است .

نماینده ولی فقیه در هرمزگان با بیان اینکه کسانی که به جای حمایت از صنعتگران داخلی اقدام به خرید از خارج کشور می کنند به دنبال چرب کردن سبیل خود هستند، تاکید کرد:مدیران کشتیرانی برای خارج کردن ارز مملکت توجیحی ندارند و باید پاسخگوی مشکل اشتغال داخل باشند.

خطیب جمعه بندرعباس همچنین یاد آورشد:جامعه نیازمند نیروهای فنی است و دانشکده فنی خواهران محل مناسبی برای پرورش نیروهای فنی و شایسته در هرمزگان است.

آیت‌الله نعیم‌آبادی در پایان با اشاره به هفته قوه قضاییه خاطرنشان کرد:یک دست صدا ندارد ،مردم نیز باید حضور خود به کمک قوه قضائیه بشتابند تا در مبارزه با منکر در جامعه با موفق‌تر عمل شود./خبرگزاری تسنیم

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »