آمریکا هیچ وقت با تمدید تحریم‌ها به اهدافش در خصوص ایران دست پیدا نخواهد کرد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری فارس از بندر چارک در حوزه غرب استان هرمزگان، حجت‌الاسلام مسلم کریمی ظهر امروز در خطبه‌های این هفته نمازجمعه اظهار داشت: در قرآن کریم که کتاب انسان ساز و تربیت است در مورد ایمان به معاد و توجه به حساب و کتاب ، حدود 1400 بار از مساله معاد و خصوصیات آ ن سخن به میان آورده که انسان باید به مساله معاد توجه داشته باشد و این دنیا را از فرصت ها استفاده کرده و ذخیره برای آخرت داشته باشد تا هم در این دنیا و آخرت از انسان‌های رستگار باشد .

وی با اشاره به مناسبت 13 آذرماه ماه روز جهانی معلولان افزود: سازمان بهزیستی معلولانی که استعداد دارند و فعالیت‌هایی را انجا م می‌دهند شناسایی و مورد استفاده قرار دهند و از توانایی‎های آن‌ها استفاده شود.

 امام جمعه موقت بندرچارک 16 آذرماه روز دانشجو را به همه دانشجویان تبریک گفت و تصریح کرد: در مساله دانشگاه آزاد شهر بندر چارک از مسئولین دانشگاه بندرلنگه و بندرعباس می‌خواهیم تا دانشگاه آزاد شهر چارک بتواند در بهمن ماه امسال دانشجو بپذیرد و  تقویت و رشد پیدا کند.

کریمی اضافه کرد: آمریکا تحریم‌هایی10ساله  را علیه ما با 99 رأی موافق و بدون هیچ رأی مخالف تصویب کرد  و اینکه آمریکا بخواهد ایران را در مسیری که او می‌خواهد حرکت کند هیچ‌گاه به این اهداف نخواهد رسید چرا که ملت و دولت همیشه در کنار هم بودند و با رهنمودهای مقام معظم رهبری (مذظله) وهمان مسیری که امام امت حرکت می‌کردند پشت سر مقام عظمای ولایت قدم خواهند گذاشت .

وی در پایان یادآور شد: آمریکا با این رفتارها و تحریم ها  بداند هیچگاه  دولت و ملت مسیرشان تغییر نخواهد کرد و پشت سر رهبری  حرکت خواهند کرد کسی که باید رفتارش را تغییر بدهد آمریکاست چون ملت و دولت ما در 8 سال دفاع مقدس نشان دادند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »