پیروزی پرگل تراکتور و گل گهر/ شکست فولاد مقابل نفت مسجدسلیمان/ توقف سایپا برابر ماشین سازی

هرمزبان – گادوین منشا با سه گلی که در این دیدار به ثمر رساند هم خود را در صدر جدول بهترین گلزنان حفظ کرد و هم گل گهری ها را یک بار دیگر به صدر برگرداند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، شاگردان امیر قلعه نویی و مهدی رحمتی از ساعت ۱۵ در زمین امام علی سیرجان به دیدار یکدیگر رفتند. این بازی تا دقایق پایانی نیمه اول با تساوی و البته به سردی در پیش بود که در دقیقه ۴۵ گادوین منشا موفق شد دروازه مشهدی ها را باز کند. در نیمه دوم اما اوضاع به گونه ای دیگر رقم خورد و بازی زیبایی را شاهد بودیم. گل گهری ها که اصلا به دنبال حفظ گل زده خود نبودند حملات زیادی را روی دروازه شهرخودرو برنامه ریزی کردند و توانستند دو بار دیگر توسط منشا دروازه حریف را باز کنند و در حالی که چیزی نمانده بود تا با نتیجه سه بر صفر بازی به پایان برسد، شوت دیدنی صادقی یکی از زیباترین گل های هفته را رقم زد و به این ترتیب برد گل گهری ها به سه بر یک تغییر کرد. بردی که باعث شد امیر قلعه نویی و یارانش باز هم به صدر جدول رده بندی برگردند. این در حالیست که شهرخودرویی ها تا رده چهاردهم جدول رده بندی سقوط کنند.
ترکیب گل گهر سیرجان: علیرضا حقیقی، آرمین سهرابیان، علیرضا علیزاده(۷۷ امین پورعلی)، سید علیرضا ابراهیمی، بهنام برزای، پیمان رنجبری، میلاد زکی‌پور، سعید صادقی(۸۶ یوسف وکیا)، احمدرضا زنده‌روح، علی قربان‌خانی (۳۱ علی اصغر عاشوری) و گادوین منشا
سرمربی گل گهر: امیر قلعه نویی
ترکیب شهرخودرو مشهد: میلاد فراهانی، آزاد جعفرزاده(۸۷ رضا یزدان دوست)، فرشاد فرجی، علی نعمتی، محمدعلی فرامرزی، امیرحسین کریمی، امید منصوری(۶۷ ابوذر صفرزاده)، اکبر صادقی(۷۴ علی طاهران)، صادق صادقی، امین قاسمی نژاد(۷۴ حسین مهربان) و رحمان جعفری(۶۷ احمد الجبوری)
سرمربی شهرخودرو: سیدمهدی رحمتی
دقیقه ۴۵ – مهم ترین اتفاق در این دیدار در همین لحظه افتاد و یک حرکت نفوذی از جناح چپ گل گهری و پاس در عرض بازیکن این تیم، در موقعیت فوق العاده ای به گادوین منشا رسید و این مهاجم گلزن نیز در آخرین دقیقه نیمه اول این بازی دروازه حریف را باز کرد و تعداد گل های خود در لیگ بیستم را به عدد ۷ رساند.  
دقیقه ۶۵ – مهاجم نیجریه ای سیرجانی ها در این دقیقه هم توانست برای تیمش گلزنی کند. منشا در بین دو مدافع و دروازه شهرخودرو موفق شد کورس خود را با یک ضربه بیرون پای دقیق به بهترین حالت به پایان برساند و دروازه حریف را برای دومین بار باز کند.
دقیقه ۶۹ – باز هم منشا و باز هم گلزنی، مرد نیجریه ای گل گهری ها باز هم توانست با ضربه دقیق و البته به موقع دروازه بان و مدافعان شهرخودرو اسیر خود کرد. او با این گل توانست هشت گله شود.
دقیقه ۷۷ – اولین گل این بازی برای شهرخودرویی ها در این دقیقه به ثمر رسید. گلی که می توان آن را بهترین گل هفته دانست. صادق صادقی با شوتی فوق العاده موفق شد دروازه علیرضا حقیقی و گل گهری ها را باز کند.

– نفت مسجدسلیمان و فولاد خوزستان از هفته هفتم لیگ بیستم به مصاف هم رفتند. نیما انتظاری با شلیک دقیقه پایانی خود توانست ۳ امتیاز خانگی را برای نفت مسجدسلیمان به ارمغان بیاورد. نفتی ها با این برد به رده هفتم جدول رده بندی صعود کردند. شاگردان جواد نکونام نتوانستند از دربی خوزستان امتیازی کسب کنند. این نتیجه اولین باخت فولاد خوزستان در لیگ بیستم بود. نفت مسجدسلیمان توانست باخت هفته گذشته خود را جبران کند و سه امتیاز حساس هفته هفتم را کسب کند.
ترکیب نفت مسجدسلیمان: احمد گوهری، مجتبی مقتدایی، مصطفی نائیج پور، بهروز نوروزی فرد، عباس بوعذار، سجاد جعفری، محمد مهدی احمدی، محمد مهدی محبی، نیما انتظاری، میثم تهیدست، ساسان حسینی
سرمربی نفت مسجدسلیمان: مجتبی حسینی
ترکیب فولاد خوزستان: احسان مرادیان، مهران موسوی، موس کولیبالی، وحید حیدریه، صالح حردانی، محمد میری (۶۹ ساسان انصاری) ، محمد آبشک، محمد قاسمی نژاد (۶۵ زبیر نیک نفس)، فرشاد احمدزاده، لوسیانو پریرا، شروین بزرگ (۷۰ آیاندا پاتوسی)
سرمربی فولاد خوزستان: جواد نکونام
دقیقه ۱+۹۰؛ نیما انتظاری با یک ضربه تماشایی نتیجه را ۱-۰ به سود نفت مسجدسلیمان کرد.

– سایپا و ماشین سازی از ساعت ۱۵:۰۰ به مصاف هم رفتند که بازی با تساوی بدون گل به پایان رسید. سایپا پس از یک پیروزی و چهار مساوی در پنج هفته آغازین لیگ بیستم، در دیدار اخیرش شکست سنگینی مقابل فولاد متحمل شد، اما نارنجی پوشان امروز هم در مصاف با ماشین‌سازی به تساوی بدون گل رضایت دادند تا یک امتیاز در این دیدار آنها را به رده دهم جدول برساند؛ سبزپوشان فوتبال تبریز هم مثل بازی‌های قبل در کسب پیروزی موفق عمل نکردند و با ۲ امتیاز قعرنشین ماندند.
در این مسابقه نمی‌توان بازیکن شاخصی به‌عنوان مرد برتر زمین نام برد، اما در تیم سایپا مهرداد عبدی و محسن مسلمان نمایش خوبی داشتند و در سمت مقابل امین رضایی و سید ابوالفضل رزاق‌پور توانستند عملکرد قابل قبولی ارائه دهند. عبدی و مسلمان در میانه زمین کم‌اشتباه ظاهر شدند و در خلق موقعیت موفق کار کردند و در آن سوی میدان رضایی با چند واکنش و دفع تو پ به موقع و رزاق‌پور با نفوذهای خطرناک از سمت چپ موثر ظاهر شدند.  ماشین‌سازی برای هفتمین بازی متوالی نتوانست به پیروزی دست پیدا کند و با کسب دومین امتیاز در لیگ بیستم قعرنشین لیگ برتر ماند.

– با آمدن مسعود شجاعی، خون تازه ای در رگ های تراکتور جریان پیدا کرده و آن ها موفق شدند در هفته هفتم پیکان را از پیش روی بردارند. در چارچوب هفته هفتم رقابت های لیگ برتر فوتبال کشور، تیم های تراکتور و پیکان به مصاف هم رفتند که این بازی با برتری ۳ بر ۱ تراکتور به پایان رسید. محمد عباس زاده، اشکان دژاگه و مهدی تیکدری برای تراکتور گلزنی کردند و گل پیکان را نیز رضا جبیره  به ثمر رساند. تراکتور با این پیروزی ۱۲ امتیازی شد و به رده سوم جدول صعود کرد و پیکان نیز ۹ امتیازی ماند. از حواشی این بازی می توان به قطع شدن برق ورزشگاه در نیمه دوم اشاره کرد که ۲۰ دقیقه بازی متوقف شد.
ترکیب تراکتور: محمدرضا اخباری، هادی محمدی، وفا هخامنش، مهدی تیکدری، میثم تیموری، اکبر ایمانی، سعید مهری(از دقیقه ۶۸ محمد قنبری)، اشکان دژاگه(از دقیقه ۸۳ عکاشه حمزاوی)، احسان حاج‌صفی، میلاد فخرالدینی و محمد عباس‌زاده(از دقیقه ۶۸ حمید بوحمدان)
ترکیب پیکان: محمد دریس، امیرحسین جدی(از دقیقه ۷۲ محمد ابراهیمی)، نادر محمدی، ابراهیم صالحی، امیر روستایی(از دقیقه ۸۴ احسان جودکی)، حسین پورامینی(از دقیقه ۴۶ علیرضا کوشکی)، حجت حق وردی، سیدمحمد ستاری، مجید عیدی، رضا جبیره(از دقیقه ۷۲ فرزاد حاتمی) و اسماعیل بابایی(از دقیقه ۷۲ آرش قادری)
دقیقه ۲۱/ گل برای تراکتور / حمله قرمزها از سمت راست، سانتر بلند روی دروازه و ضربه سر زیبای مهدی تیکدری یک گل برای تبریزی ها به همراه داشت.
دقیقه ۲۲/ گل دوم برای تراکتور / اشتباه پیکانی ها روی شروع مجدد بازی یک فرصت نصیب دژاگه کرد و او نیز گل دوم را به ثمر رساند.
دقیقه ۲۷/ گل برای پیکان / حمله پیکانی ها، توپی که در محوطه جریمه به رضا جبیره رسید و او نیز با یک شوت دروازه تراکتور را باز کرد.
دقیقه ۳۹/ گل سوم برای تراکتور / محمد عباس زاده موفق به گلزنی برای تراکتور شد. اشتباه روستایی در پاس به عقب، باعث شد عباس زاده به موقعیت تک به تک برسد و پس از جا گذاشتن گلر گل سوم را به ثمر برساند.

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »