خانه تکانی منچستریونایتد در ماه ژانویه/ بازگشت زودهنگام کیمیش به میادین/ تلاش لیورپول برای تمدید قرارداد فابینیو

هرمزبان – آخرین اخبار دنیای فوتبال را باهم مرور می کنیم.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، بازگشت زود هنگام هافبک آلمانی باواریایی ها به میادین فوتبال محتمل است. یاشوا کیمیش، مدافع و هافبک آلمانی باشگاه بایرن مونیخ حدود یک ماه قبل، در جریان بازی با دورتموند دچار مصدومیت شد. به نقل از بیلد، روز گذشته، یاشوا کیمیش به تمرینات گروهی بایرن مونیخ بازگشت و جلسه تمرینی خود را به طور کامل و بدون هیچگونه مشکلی به پایان رساند. اگر تا روز جمعه همه چیز به شکل بسیار خوبی پیش برود و مشکل خاصی پیش نیاید، کیمیش می تواند بایرن مونیخ را در بازی مقابل بایرلورکوزن همراهی کند. این دو تیم روز شنبه و در چارچوب رقابت های بوندسلیگا به مصاف هم خواهند رفت.

– ریکاردو کالافیوری قراردادش را با آاس رم تمدید کرد. به نقل از سایت رسمی رم، ریکاردو کالافیوری، مدافع چپ ۱۸ ساله آاس رم، قراردادش را با این تیم تا سال ۲۰۲۵ تمدید کرد. کالافیوری محصول آکادمی رم است و سابقه بازی در تمام رده های سنی تیم ملی ایتالیا را نیز دارد. وی از ۹ سالگی در باشگاه کنونی اش حضور داشته و تاکنون ۱ گل هم برای تیم بزرگسالان گرگ ها به ثمر رسانده است.

– قرمزها به دنبال تمدید قرارداد هافبک و مدافع برزیلی خود هستند. فابینیو، هافبک ۲۷ ساله و برزیلی باشگاه لیورپول که اخیرا به عنوان یک مدافع میانی برای این تیم به میدان رفته است، تا سال ۲۰۲۳ با این باشگاه قرارداد دارد. به نقل از Jonathan Northcroft از تایمز، سران لیورپول در تلاش هستند تا قرارداد فابینیو را به مدت دو سال دیگر تمدید کنند. آن ها همچنین قصد دارند تا دستمزد سالیانه این هافبک برزیلی را افزایش دهند و بدین ترتیب، فابینیو نیز به در کنار چند تن از بازیکنان لیورپول نسبت به سایر بازیکنان درآمد بیشتری خواهد داشت. در فصل جاری، فابینیو به عنوان یک مدافع میانی نیز عملکرد درخشانی داشته است.

– در حالی که کمتر از یک ماه به آغاز نقل و انتقالات زمستانی باقی مانده است، باشگاه های زیادی به جذب برخی از بازیکنان منچستریونایتد ابراز علاقه کرده اند. به نقل از جیمز داکر از تلگراف، باشگاه های زیادی به جذب مارکوس روخو و جسی لینگارد، دو بازیکنی که از ترکیب منچستریونایتد کنار گذاشته شده اند، ابراز علاقه کرده اند و احتمال جدایی آن ها در ژانویه وجود دارد. ساوتهمپتون هنوز هم به جذب قرضی برندن ویلیامز، فولبک جوان منچستریونایتد علاقه دارد. اوله گونار سولسشر، سرمربی شیاطین سرخ در تابستان گذشته مانع از انتقال ویلیامز به ساوتهمپتون شده بود اما اکنون به نظر می رسد که این سرمربی نروژی مشکلی با جدایی قرضی این فولبک جوان نداشته باشد.
لیدز یونایتد به جذب قرضی دنیل جیمز، وینگر ۲۳ ساله و ولزی منچستریونایتد علاقه مند است. مارچلو بیلسا، سرمربی این باشگاه علاقه زیادی به سبک بازی جیمز دارد و آن ها در سال ۲۰۱۹ در آستانه به خدمت گیری این وینگر جوان بودند اما او در نهایت راهی منچستریونایتد شد. از آنجایی که فرصتی کمی در اختیار جیمز برای حضور در ترکیب منچستریونایتد قرار می گیرد، جدایی قرضی او از این تیم در ژانویه محتمل به نظر می رسد.

– جک گریلیش که فصل بسیار خوبی را به همراه استون ویلا سپری می کند، با مشکل جدیدی مواجه شده است. به نقل از اسکای، جک گریلیش پس از تصادف با رنج روور ۸۰ هزار پوندی اش در دوران قرنطینه ناشی از کووید ۱۹ در ماه مارس، به ۹ ماه محرومیت از رانندگی و ۸۲۴۹۹ پوند جزای نقدی محکوم شد، که با جریمه های دیگری که برای او در نظر گرفته شد مجموعاً به پرداخت ۸۲۹۰۰ پوند محکوم شد.
جک گریلیش با اتومبیلش به کناره های خیابانی در بیرمنگام برخورد کرده بود. او که حالت عادی نداشت و با دمپایی بود، بلافاصله از ترس رسانه ای شدن این موضوع اقدام به دور شدن از صحنه تصادف کرد. به قاضی دادگاه اعلام شده که به گفته یک شاهد عینی، گریلیش در حین مستی رانندگی کرده است و این موضوع بلافاصله توسط گریلیش با بی میلی تایید شده است. کاپیتان ۲۵ ساله استون ویلا، روز سه شنبه درحالی در دادگاه شهر بیرمنگام به ممنوعیت از رانندگی محکوم شد، که قبلاً نیز به دو تخلف رانندگی اعتراف کرده بود، از جمله برخورد با دو وسیله نقلیه پارک شده در دیکنز هیث و رانندگی با سرعت غیر مجاز (۹۰ مایل بر ساعت).

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »