ارائه تست سلامت و مستندات احراز شرایط سفر به جزایر هرمزگان ضروری است

هرمزبان – مدیر اداره بنادر و دریا نوردی شهید باهنر گفت: تاییده تست سلامت وزارت بهداشت را لازمه صدور بلیط شناور و سفرب ومیان را منوط به احراز هویت، همچنین لازمه سفر غیربومیان به جزایر استان را احراز شرایط سفر عنوان کرد.

حمید رضا محمد حسینی تختی ، با اشاره به ابلاغ سیاست‌های جدید و اعمال محدودیت های رفت و آمدی در بنادر مرکز استان افزود: ارائه خدمات در مسیرهای سه گانه بندرشهید حقانی – قشم – هرمزهمه روزه از ساعت ۶ صبح آغاز و تا ساعت ۱۸  ادامه دارد.

وی بیان کرد: ارائه خدمات در ساعات یاد شده از بند شهید حقانی به جزیره قشم و بالعکس بشکل مستمر وبرای جزیره هرمزسه سفر برای رفت در ساعات (۷، ۱۳ و۱۷ ) و برگشت از هرمز ساعت ۸ صبح و۱۴/۳۰ بعدازظهر انجام می پذیرد.

مدیر اداره بنادر ودریا نوردی شهید باهنر با تاکید به اینکه سفر بومیان منطقه منوطه به انجام مراحل احراز هویت است، خاطرنشان کرد: لازمه سفر افراد غیربومی به جزایر استان احراز شرایط سفر( ارائه ماموریت اداری – انجام امور قضایی – اموردانشگاهی و…) تعیین شده و از سفر افراد فاقد شرایط وگردشگران  ممانعت به عمل می آید.

محمد حسینی تختی با اشاره به برقراری ارتباط مستقیم سامانه تهیه بلیط بندر شهید حقانی با سامانه وزارت بهداشت که چندی پیش برقرارشده است، اظهار کرد: پس از انجام مراحل احراز هویت چه برای افراد بومی وچه غیر بومی اسامی در سامانه تهیه بلیط بندر بارگزاری و پس از دریافت پاسخ تست سلامت افراد از سوی سامانه وزارت بهداشت نسبت به صدور بلیط شناور اقدام می شود.

وی در پایان گفت: کلیه الزامات بهداشتی و مراقبتی ابلاغی از جمله فاصله گذاری اجتماعی، گند زدایی بنادر و شناورها و غیره انجام و در طول مسیر دریایی به منظور تهویه هوا درب شناورها با رعایت الزامات ایمنی چندین بار باز و بسته می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »