حاجی میرزایی: موظف به ارتقا کیفیت مدارس غیردولتی هستیم

تهران- هرمزبان – وزیر آموزش‌و پرورش روز سه شنبه در نشست شورای هماهنگی مؤسسان مدارس غیردولتی شهر تهران با تاکید براین که توسعه فعالیت‌های مدارس غیردولتی نیازمند ایجاد بستر مناسب اجتماعی است، گفت: موظف به ارتقا کیفیت مدارس غیردولتی هستیم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از گزارش سه شنبه شب ایرنا از وزارت آموزش و پرورش، محسن حاجی میرزایی عصر امروز در نشست شورای هماهنگی مؤسسان مدارس غیردولتی شهر تهران بابیان این که نیازمند مدارس غیردولتی هستیم و از این مدارس حمایت می‌کنیم، افزود: حمایت از مدارس دولتی به معنای افزایش کیفیت و کارایی این مدارس است و این امر به معنای عدم‌حمایت و پشتیبانی از مدارس غیردولتی نیست.

وی تاکید کرد: موظف هستیم که کیفیت مدارس غیردولتی را ارتقا دهیم و دسترسی عادلانه همه دانش آموزان را به آموزش باکیفیت تامین کنیم و این تعارضی با حمایت از مدارس غیردولتی ندارد که یک حکم قانونی است.

عضو کابینه دولت تدبیر و امید بابیان اینکه برخی وجود مدارس غیردولتی را مترادف با خصوصی‌سازی آموزش مطرح می‌کنند، اظهار داشت: آموزش‌ و پرورش یک امر حاکمیتی است و تنظیم‌گری در امور حاکمیتی توسط دولت انجام می‌شود و امور اجرایی در تعدادی از مدارس برعهده مدارس غیردولتی است، بنابراین نوع همکاری غیردولتی نوعی مشارکت با آموزش و پرورش است و امور حاکمیتی قابل‌ واگذاری نیست.

او با اشاره به این‌که برخی کارها و فعالیت‌ها مانند خرید خدمات آموزشی باعث شد تا داوری‌ها در این حوزه به خطا برود، گفت: نقش دولت‌ها باید تنظیم گری و قانون‌گذاری باشد و امور اجرایی بر عهده بخش دولتی نباشد که در این صورت به افرایش کارآمدی منجر می‌شود.

وزیر آموزش‌ و پرورش با بیان اینکه باید به تاثیرگذاری محیط اجتماعی باور داشته باشیم، افزود: مجموعه مؤسسان مدارس غیردولتی باید به محیط اجتماعی پاسخگو باشند و به اشکالات و ابهامات آن پاسخ بدهند.

وی با بیان این‌که رعایت حقوق معلمان در مدارس غیردولتی ضروری است، گفت: سازمان مدارس غیردولتی علاوه بر نظارت کامل، موظف به حسن اجرای این موارد می باشد.

در ابتدای این نشست، اعضای شورای هماهنگی مؤسسان مدارس غیردولتی شهر تهران در موارد آیین‌نامه‌ای، شهریه و نیروی انسانی، دستورالعمل شورای مؤسسان، مسئولیت‌های اجتماعی، دستاوردها و موفقیت‌ها و نگاه نظارتی به طرح نظراتشان پرداختند.

منبع: ایرنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »