بخشی از کمک‌های نقدی شور عاطفه ها به خربد تبلت اختصاص می‌یابد

هرمزبان – مدیرکل کمیته امداد هرمزگان گفت: بخشی از کمک‌های نقدی ۹ میلیارد و ۴۱۰ میلیون ریالی مردم استان به شور عاطفه ها به تهیه اقلام آموزشی مجازی مورد نیاز دانش آموزان نیازمند از جمله تبلت یا گوشی هوشمند اختصاص می‌یابد.

علی الهیاری روز سه شنبه با اعلام این خبر به رسانه‌ها افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا و حضور نداشتن دائمی دانش آموزان در کلاس‌های درس، استفاده از گوشی هوشمند و تبلت ضروری است.
وی بیان داشت: پس از خرید تبلت و یا گوشی هوشمند در اسرع وقت بین دانش آموزان نیازمند توزیع می‌شود تا آنان نیز بتوانند بهره لازم را از آموزش‌های مجازی آموزش وپرورش ببرند.
مدیرکل کمیته امداد هرمزگان اظهارداشت: مردم نوع‌دوست استان در مجموع ۹۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال به شوذ عاطفه ها کمک کردند که ۹ میلیارد و ۴۱۰ میلیون ریال نقدی و ۸۹ میلیارد و ۸۹۰ میلیون ریال به‌صورت کالایی بوده است.
اللهیاری از خیران و مردم نوع دوست هرمزگان خواست: برای کمک به دانش آموزان و دانشجویان نیازمند و محروم استان از طریق کد دستوری #۰۷۶*۸۸۷۷* و همچنین واریز نقدی از طریق شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۰۶۴۸ در تهیه اقلام تحصیلی این قشر مشارکت کنند.
شور عاطفه‌های امسال با شعار «همدل می‌شویم برای مهربانی در مهر» از ۱۵ شهریورماه آغاز و تا ۱۱ مهرماه  ادامه داشت. 
هم‌اکنون بیش از ۲۴ هزار دانش‌آموز و بیش از چهار هزار دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هرمزگان می‌باشند که از خدمات تحصیلی این نهاد بهره‌مند هستند.

منبع: ایرنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »