بحران قره باغ باید از طریق مذاکره حل شود

رئیس جمهور با اشاره به بحران قره باغ، گفت: موضع ما در این زمینه کاملاً روشن است و معتقدیم جنگ راه حل نیست و باید از طریق گفت و گو و مذاکره مشکل حل شود.

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، حجت الاسلام حسن روحانی عصر پنج شنبه در تماس تلفنی “رجب طیب اردوغان” رئیس جمهور ترکیه با اشاره به برگزاری نشست شورای عالی همکاری‌های دو کشور در تهران به صورت ویدئو کنفرانس، بر ضرورت اجرای هرچه سریع‌تر توافقات دو کشور بویژه در زمینه همکاری‌های تجاری و بانکی تاکید کرد.

روحانی با اشاره به تأثیر منفی تحریم‌های غیر قانونی آمریکا و همینطور شیوع ویروس کرونا بر روابط تجاری و اقتصادی دو کشور، ابراز امیدواری کرد که با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و افزایش تردد کامیون‌ها و تعداد پروازها سطح روابط تجاری و اقتصادی دو کشور دوباره افزایش یابد.

رئیس جمهور در ادامه مبارزه با تروریسم در منطقه را موضوعی مهم عنوان کرد و افزود: گروه‌های تروریستی می‌توانند خطر بزرگی برای منطقه باشند.

روحانی همچنین برای همکاری با ترکیه در زمینه مقابله با ویروس کرونا و اشتراک تجربیات در این زمینه اعلام آمادگی کرد.

رئیس جمهور در بخش دیگری از این گفت و گو با اشاره به بحران قره باغ و ضرورت حفظ امنیت شهرهای مرزی ایران با کشورهای آذربایجان و ارمنستان، گفت: موضع ما در این زمینه کاملاً روشن است و معتقدیم جنگ راه حل نیست و باید از طریق گفت و گو و مذاکره مشکل حل شود.

روحانی افزود: معتقدم ایران و ترکیه به عنوان دو کشور قدرتمند در منطقه و همچنین کشور روسیه می‌توانند برای استقرار صلح و ثبات در منطقه کمک کنند و شاهد استقرار صلح و آرامش در منطقه با اجرای حقوق بین الملل و تمامیت ارضی باشیم.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به همکاری ایران، ترکیه و روسیه برای کمک به حل مشکلات سوریه در قالب روند آستانه، ابراز امیدواری کرد که ادامه این همکاری‌ها منجر به حل مشکلات سوریه، پایان فعالیت تروریسم در منطقه و حفظ تمامیت ارضی سوریه شود.

رئیس جمهور ترکیه نیز در این تماس تلفنی از ایران به عنوان دوست و همسایه خوب ترکیه نام برد و بر توسعه روابط و همکاری‌های دو کشور در قالب اجرای توافقات شورای عالی همکاری‌های دو کشور تاکید کرد.

رجب طیب اردوغان تاکید کرد: به حمایت از ایران در برابر تحریم‌های یکجانبه آمریکا ادامه خواهیم داد و برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی همچون گذشته همه تلاش خود را انجام می‌دهیم.

رئیس جمهور ترکیه همکاری با ایران در زمینه مبارزه با تروریسم را عامل مهمی در برقراری صلح و امنیت در منطقه دانست و بر ادامه این همکاری‌ها تاکید کرد.

اردوغان همچنین ابراز امیدواری کرد که همکاری ایران و ترکیه در زمینه بحران قره باغ، منجر به حل این بحران از طریق گفت و گو و بازگشت آرامش و صلح به منطقه شود.

منبع: مشرق نیوز

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »