اجحاف سازمان برنامه و بودجه و دانشگاه فرهنگیان در حق پرسنل بازنشسته غیر هیأت علمی

هرمزبان – یکی از پرسنل بازنشسته دانشگاه فرهنگیان در تماس با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان از مشکلات پرسنل بازنشسته غیر هیأت علمی این دانشگاه سخن گفت.

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان ، اولین اجحاف این است که پرسنل غیرهیأت علمی دانشگاه فرهنگیان که در شهریور تا اول مهر ۱۳۹۸ بازنشسته شده اند تاکنون همچنان ریالی بابت پاداش پایان خدمت دریافت نکرده اند.

این در حالی است که پاداش پایان خدمت فرهنگیان و پرسنل اداری آموزش و پرورش پرداخت شده است اما این گروه از پرسنل بلاتکلیف باقی مانده اند.

اگر پاداش پایان خدمت این عزیزان به موقع پرداخت می شد، حداقل گوشه ای از مشکلات مالی آنان را پوشش میداد؛ اما با این اوضاع سرسام آور تورم و افت پیاپی ارزش پول ملی، ارزش و کاربرد این پاداش روزبه روز در حال کاهش است و اهمیت تسریع در پرداخت را دو چندان می کند.

اجحاف دیگر در حق بازنشستگان غیرهیات علمی دانشگاه فرهنگیان، شامل نشدن آنها در موضوع همترازی حقوق است.

در حالی که بحث همترازی بازنشستگان و دریافت حداقل ۹۰ درصد حقوق افراد شاغل در همان پست برای گروه های مختلف بازنشستگان کشوری و لشکری اعمال شده است، بازنشستگان دانشگاه فرهنگیان از همترازی محروم مانده اند.

امیدواریم مسئولین مربوطه حقوق شرعی و قانونی بازنشستگان محترم غیرهیات علمی دانشگاه فرهنگیان را رعایت کرده و به این اجحاف پایان دهند.

پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان آماده انتشار جوابیه مسئولین مربوطه در این خصوص است و ان شاءالله موضوع را تا حصول نتیجه پیگیری خواهد کرد.
انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »