
وی افزود : آویشن باغی، مرزنجوش، نعناع فلفلی، به لیمو، خارمریم، کدو پوست کاغذی و بابونه از مهم ترین ارقام کشت شده است .
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودان گفت : این گیاهان در مناطق روستاهای فاریاب، رهدار، خراجی و سنگی شهرستان رودان کشت شده است .
کشت گیاهان دارویی تا اوایل آذر است و برداشت آن ها از بهار آغاز می شود .
مویدی افزود : حفاظت از ذخایرطبیعی گیاهان دارویی، جایگزین کردن محصولات اقتصادی با نیاز آبی کم به جای گیاهان غیر اقتصادی با نیاز آبی بالا، ایجاد اشتغال پایدار و ترویج کشت های اقتصادی از مهمترین اهداف کشت گیاهان دارویی در این منطقه است .
وی گفت : شرکت طرف قرارداد سازمان جهاد کشاورزی استان محصولات تولید شده را به صورت تضمینی خریداری می کند .
شهرستان رودان بیش از 50 هکتار رویشگاه گیاهان دارویی دارد که سالانه بیش از 40تن گیاه دارویی برداشت می شود .
رودان در 95 کیلیومتری شرق بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است .

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان
هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاههای مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهرهوری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید













