حذف کنکور در دستور کار مجلس است/ یک شبکه منتفع، مانع می‌شود

اقبال شاکری صبح امروز در جریان بازدید از حوزه امتحانی آزمون سراسری در دانشگاه امیرکبیر، ضمن بیان این مطلب گفت: امسال آزمون سراسری به دلیل شیوع کرونا با شرایط خاص برگزار شد و همین امر موجب شد تا داوطلبان فشار بیشتری را تحمل کنند.حتی در برخی موارد شاهد بودیم که ستاد ملی کرونا در روند تصمیم گیری برای برگزاری آزمون سراسری تحت تاثیر عوامل بیرونی اقدام کرد که تصمیمات متفاوت در این زمینه موجب فشار بیشتر بر داوطلبان و خانواده های آنها شد.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه موضوع حذف کنکور در دستور کار مجلس شورای اسلامی است، گفت: مصوبه حذف کنکور مربوط به چندسال گذشته است اما این مصوبه اجرایی نشده است. درواقع می توان گفت یک شبکه منتفع در کشور وجود دارد که نمی گذارد این مصوبه اجرایی شود.

شاکری ضمن تاکید بر اینکه مجلس شورای اسلامی نظارت کننده است و نمی تواند فعالیت اجرایی داشته باشد،اظهار کرد: شبکه قدرتمندی وجود دارد که به آن مافیای کنکور می گویند و این شبکه اجازه اجرای قانون حذف کنکور را نمی دهد.

عضو کمیسیون عمران  مجلس شورای اسلامی خاطرنشان‌ کرد: برگزاری آزمون سراسری فشار روانی سنگینی به داوطلبان و خانواده های آنها وارد می کند.
دکتر شاکری تاکید کرد: درخصوص روند بازگشایی مدارس و دانشگاه ها ستاد ملی کرونا تصمیم گیر است و مجلس وظیفه نظارتی دارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از روابط عمومی دانشگاه امیرکبیر، وی افزود: مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر بر ستاد ملی کرونا است بنابراین نمایندگان از محل های برگزاری آزمون سراسری بازدید می کنند تا وضعیت رعایت پروتکل های بهداشتی را در زمان برگزاری آزمون بررسی کنند.

به گفته وی، فرمی در مجلس شورای اسلامی تهیه شده که نمایندگان مجلس در هنگام بازدید از حوزه های امتحانی آزمون سراسری آن را تکمیل می کنند تا براساس این فرم ها طی روزهای آینده روند برگزاری آزمون سراسری در دوران کرونا مورد ارزیابی قرار گیرد.

شاکری در خصوص مشاهدات خود از محل برگزاری آزمون گفت: در بدو ورود و درب ورودی دانشگاه از سمت خیابان‌حافظ ترافیکی مشاهده نشد این درحالی است که در سال های قبل با مشکل ترافیک و تجمع والدین در مقابل درب دانشگاه  محل برگزاری آزمون سراسری مواجه بودیم.

وی افزود: تجمع داوطلبان در هنگام ورود به حوزه های امتحانی و خروج از حوزه ها نیز اگر تداوم پیدا کند باید فرم‌مناسب تری برای آن درنظر گرفته شود

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در روند بازدید از حوزه نحوه عملکرد مراقبین، داوطلبان و روند رعایت پروتکل های بهداشتی مورد بررسی قرار گرفت.همچنین در دو سه کلاس محل برگزاری آزمون سراسری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر تعداد صندلی های چیده شده زیاد بود که این روند باید اصلاح شود.

منبع: خبرآنلاین

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »