لزوم پرداخت به موقع مطالبات کشاورزان و گندم کاران

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از خبرگزاری مهر، علی صالحی در جریان برگزاری جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان با اشاره به لزوم مقابله جدی با قاچاق گندم به عنوان محصولی استراتژیک که قوت غالب مردم کشور را تشکیل می‌دهد افزود: مبارزه با قاچاق این محصول زراعی باید با جدیدت تمام ادامه یابد.

صالحی خاطرنشان کرد: ضرورت دارد دستگاه‌های امنیتی و انتظامی با شناسایی انبارهای احتکار گندم و رصد فعالیت دلالان، مانع از خروج غیرمجاز محصولات کشاورزی از مرزهای کشور شوند.

رئیس کل دادگستری هرمزگان پرداخت به موقع مطالبات گندم کاران و کشاورزان را در این راستا بسیار حائز اهمیت برشمرد و تصریح کرد: لازم است با پیگیری اداره کل جهاد کشاورزی استان، تمهیدات لازم به منظور اصلاح درصد اُفت اختصاصی در مراکز خرید وجمع آوری گندم، اتخاذ گردد.

وی یادآور شد: اصلاح درصد اُفت اختصاصی در مراکز خرید وجمع آوری گندم سبب می‌شود که این مبلغ راهی جیب دلالان نشود و خود کشاورزان عزیز از آن بهره مند شوند.

عالی‌ترین مقام قضائی استان همچنین در جریان این نشست از مسئولین آموزش و پرورش خواست با ارزیابی دقیق و جامع طرح نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان نماد، میزان تأثیر گذاری اجرای آن را در مدارس استان بررسی نمایند.

وی ابراز داشت: به واسطه قرار گرفتن استان هرمزگان در مسیر ترانزیت مواد مخدر، اعمال تدابیر پیشگیرانه به منظور جلوگیری از اعتیاد جوانان و نوجوانان به ویژه دانش آموزان، ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

صالحی در ادامه مسئولین اداره کل آموزش و پرورش و بهزیستی استان را مأمور کرد تا با ارزیابی تعداد دانش آموزانی که درگیر بلای خانمان سوز اعتیاد هستند، مقدماتی فراهم آورند تا در صورت لزوم با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی نسبت به تفکیک این افراد از معتادان عادی و بزرگسال به منظور ایجاد کمپ تخصصی افراد زیر ۱۸ سال اقدام شود.

رئیس کل دادگستری هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: حجم زیادی از پرونده‌های ورودی به دستگاه قضائی استان در رابطه با عدم رعایت اصول فنی و قصور از ایمنی کار است.

وی در همین خصوص ازمدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان هرمزگان خواست با هماهنگی دستگاه‌های مسئول به منظور ارتقای شاخص ایمنی کار در مراکز تولیدی، صنعتی و پروژه‌های عمرانی استان، طرحی تهیه شود که با تصویب آن در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان هرمزگان شاهد کاهش حوادث ناشی از کار باشیم.

رئیس دستگاه قضائی استان هرمزگان با بیان اینکه سالانه ۱۸ میلیارد دلار خسارت در این حوزه به کشور وارد می‌شود افزود: ازدیاد پروژه‌های ساختمانی در استان هرمزگان باعث شده است بیشترین میزان خسارت مالی و جانی در این خصوص، ناشی از عدم رعایت موازین ایمنی باشد که رفع آن پیگیری جدی و توجه ویژه به آموزش کارگران، پیمانکاران و حتی کارفرمایان را می‌طلبد.

صالحی ارائه آموزش‌های تخصصی از سوی مراکز فنی و حرفه‌ای را در این خصوص بسیار تأثیر گذار عنوان کرد و یادآور شد: صدا و سیما می‌تواند با تولیدات محتوایی مناسب و پخش آنها در راستای افزایش سطح آموزش در این حوزه کمک شایانی نماید.

رئیس شورای پیشگیری از وقوع جرم استان هرمزگان در پایان با تأکید بر لزوم افزایش کمی و کیفی بازرسی‌ها و نظارت‌های ایمنی از بنگاه‌های اقتصادی تصریح کرد: دستگاه قضائی برخورد جدی با ناقضان قانون و افرادی که امنیت محیط کار را به خطر می‌اندازند در دستور کار خود قرار داده است.

صالحی اظهار داشت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و به منظور رعایت دستور العمل های بهداشتی برای نخستین بار در کشور آزمون آنلاین داوری از طریق سامانه الکترونیک و توسط معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: در جریان برگزاری این آزمون جامع، بیش از ۷۰۰ شرکت کننده در اقصی نقاط استان هرمزگان با مراجعه به سامانه طراحی شده در فضای وب به رقابت علمی پرداختند.

علی صالحی با اشاره به برگزاری دوره‌های مقدماتی تا پیشرفته داوری طی ماه‌های اخیر در استان هرمزگان اظهار داشت: این جلسات در هفت مرحله و در دو سطح مقدماتی و پیشرفته برگزار شد و در مرحله نهایی آنکه به صورت کارگاه علمی برگزار شد، بیش از ۷۰۰ دانش‌پذیر با تدریس قضات مجرب دادگستری استان به فراگیری مطالب و یادگیری اصول داوری حقوقی پرداختند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در پایان با اشاره به روند اجرایی و نحوه برگزاری آزمون به منظور تشکیل کانون داوری در استان هرمزگان یادآور شد: شرکت‌کنندگانی که در آزمون نهایی، حدنصاب نمره قبولی را کسب می‌کنند، به عضویت کانون داوری دادگستری استان در می آیند.

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت. بیشتر بخوانید:  ۹۰ میلیارد ریال تجهیزات هنرستانی برای ارتقای کیفیت و عدالت آموزشی در هرمزگان

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد. بیشتر بخوانید:  ۹۰ میلیارد ریال تجهیزات هنرستانی برای ارتقای کیفیت و عدالت آموزشی در هرمزگان

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد. بیشتر بخوانید:  ۹۰ میلیارد ریال تجهیزات هنرستانی برای ارتقای کیفیت و عدالت آموزشی در هرمزگان

ادامه خبر »
نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با فرهنگیان هرمزگان با محوریت نماز و مهدویت

نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با فرهنگیان هرمزگان با محوریت نماز و مهدویت

هرمزبان – نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی با فرهنگیان استان هرمزگان با محوریت ترویج فرهنگ نماز و مهدویت در سالن غدیر آموزش و پرورش برگزار شد. بیشتر بخوانید:  ۹۰ میلیارد ریال تجهیزات هنرستانی برای ارتقای کیفیت و عدالت آموزشی در هرمزگان

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند. بیشتر بخوانید:  ۹۰ میلیارد ریال تجهیزات هنرستانی برای ارتقای کیفیت و عدالت آموزشی در هرمزگان

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست. بیشتر بخوانید:  ۹۰ میلیارد ریال تجهیزات هنرستانی برای ارتقای کیفیت و عدالت آموزشی در هرمزگان

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد. بیشتر بخوانید:  ۹۰ میلیارد ریال تجهیزات هنرستانی برای ارتقای کیفیت و عدالت آموزشی در هرمزگان

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت. بیشتر بخوانید:  ۹۰ میلیارد ریال تجهیزات هنرستانی برای ارتقای کیفیت و عدالت آموزشی در هرمزگان

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »