۷۰ درصد ساکنان از زندگی در جزیره کیش راضی هستند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان ، سعید پورعلی دلایل اصلی مهاجرت به کیش را ” فرصت های شغلی و زندگی در محیط بهتر و سکونت” در این منطقه بر شمرد و گفت: نخستین جریان مهاجرت از استان های “هرمزگان، سیستان و بلوچستان و کرمان”با رویکرد شناسایی فرصت های شغلی در کیش، صورت می‌گیرد.

وی در ادامه جریان دوم مهاجرت به جزیره کیش را با انگیزه زندگی در محیط بهتر و سکونت عنوان کرد و اظهار داشت: برخی افراد از استان های توسعه یافته کشور “تهران، فارس، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی” به منظور سکونت در محیطی امن و همراه با آرامش، به جزیره کیش مهاجرت می کنند.

پورعلی افزود: موضوع ساماندهی مهاجرت و اقامت بر اساس کار تحقیقاتی که انجام شده است و مبتنی بر ظرفیت های قانونی و شیوه نامه های که در این حوزه وجود دارد می تواند ساماندهی و مدیریت شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی با اشاره به آخرین نظرسنجی های انجام شده که بر مبنای آن ۷۰درصد جمعیت جزیره کیش خود را از طبقه متوسط به بالا معرفی می کنند، افزود: به لحاظ تصویر ذهنی و شناختی که افراد در کیش از خود دارند و خود را عضو طبقه متوسط به بالا معرفی می کنند، با ابلاغ های رفتاری فرهنگ طبقه متوسط به بالا در جزیره کیش روبرو هستیم.

پورعلی خاطر نشان کرد: فرهنگ عمومی مبتنی بر اقناع سازی است و این اقناع سازی و آزاد سازی قدرت فرهنگ یک نیروی اجتماعی ایجاد می کند که نیروی اجتماعی فراگیر و مبتنی بر اراده جمعی است.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش بر لزوم اهمیت حفظ آداب و رسوم بومیان این منطقه که ۱۷ درصد ساکنان کیش را تشکیل می دهند تاکید کرد و گفت: تلاش بر این است که آداب و رسوم بومیان کیش که به عنوان یکی از جاذبه های گردشگری است حفظ و تقویت شود.

وی با تاکید بر این که جامعه ایرانی یک جامعه متدین و مذهبی است عنوان کرد: بومیان کیش عبارتی را برای مسجد به کار می برند که “مساجد ستارگان زمین ” هستند و عنایت و اهتمام ویژه ای به مساجد دارند و این نمونه بارزی از باورها و اعتقادات بومیان جزیره کیش به شمار می رود.

سعید پورعلی نرخ سواد در جزیره کیش را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: در جمعیت ۴۰ هزارنفری کیش، ۱۷ هزار نفر دانش‌آموز و دانشجو هستند که از این تعداد ۱۰ هزار نفر دانشآموز و ۷ هزار نفر دانشجو در کیش حضور دارند. ۶۷ درصد دانشجویان نیز در مقاطع تکمیلی و دکترا مشغول به تحصیل هستند.

معاون فرهنگی اجتماعی منطقه آزاد کیش، با اشاره به سیاست های ابلاغی جمعیت که از سوی مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۳ صادر شده است به ضرورت ایجاد کانون های جمعیتی جدید در جزایر خلیج فارس اشاره کرد و گفت: کیش با داشتن نرخ مهاجرت پذیری بالا جزیره ای است که با تقویت اقامت و مهاجرت نقش موثری در شکل دادن به کانون های جمعیتی در دل آب های خلیج فارس و با اتکا به ظرفیت قوانین و مقررات مناطق آزاد مصوب سال ۱۳۷۲ داشته است.

سعید پور علی در ادامه افزود: حضور سرمایه گذاران و اجرای پروژه های متعدد گردشگری، عمرانی و صنعتی در تقویت اقامت در مناطق مرزی توسعه یافته در آب های نیلگون خلیج فارس نقش بی بدیلی داشته است و شکل گیری این کانون جمعیتی در تقویت پایه های امنیت ملی بسیار موثر است.

منبع: ایرنا

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »