اجرای طرح واگذاری پنل خورشیدی در حاجی‌آباد

مسیح‌الله مرادی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در حاجی‌آباد اظهار داشت: طی تفاهم‌نامه‌ای که مابین کمیته امداد و اداره برق به امضا رسیده است تعداد 100 دستگاه پنل خورشیدی از اداره برق خریداری و در اختیار 100خانوار مددجو قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه این طرح در تمامی مناطق شهری و روستایی در دست اقدام است، تصریح کرد: با احداث و اجرای این طرح در شهرستان و طبق تعرفه وزارت نیرو سالانه 73 میلیون ریال درآمد هر خانوار تحت پوشش خواهد بود و امیدواریم بتوانیم با اجرای این طرح‌های بسیار موثر فقر و محرومیت را از چهره مردم شهرستان بزدائیم و خانواده‌ها را به خودکفایی برسانیم و در این راستا موثر واقع شویم.

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان حاجی‌آباد با بیان اینکه به هر خانوار مبلغ 230 میلیون ریال از این نهاد برای اجرای پنل خورشیدی خانگی تسهیلات پرداخت می‌شود، بیان داشت: بخشی از مبلغ تامین فروش انرژی صرف بازپرداخت اقساطی این وام و بخش دیگر بابت درآمد سالانه این خانواره‌ها منظور خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از فارس، بر اثر جذب نور خورشید جریان الکتریکی تولید می‌شود و پنل خورشیدی آن را ذخیره و این جریان الکتریسیته برای مصارف تجاری و مسکونی استفاده می‌شود و سالانه تقریبا 9 هزار و 125 کیلووات ساعت در خود ذخیره می‌کند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »

توافق‌نامه همکاری راهبردی میان انجمن صنفی کارفرمایی رسانه‌ها و انجمن روابط‌عمومی‌های هرمزگان امضا شد

هرمزبان –

تفاهم‌نامه همکاری میان انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان و انجمن روابط‌عمومی‌های استان به امضا رسید. هدف این توافق، ایجاد پیوند ساختاری میان جامعه رسانه‌ای و شبکه روابط‌عمومی‌هاست. این اقدام به عنوان نقطه عطفی در تعاملات حرفه‌ای این دو نهاد مهم در نظام ارتباطی شناخته می‌شود.

ادامه خبر »

لزوم جایگزینی پایش هوشمند به جای خاموشی‌های فراگیر برق

هرمزبان –

نماینده حوزه مرکزی هرمزگان و رئیس کمیته برق کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که برای بهینه‌سازی مصرف برق در تابستان، باید از پایش هوشمند و داده‌محور به جای خاموشی‌های ناگهانی و گسترده استفاده شود.

ادامه خبر »