ترخیص کالاهای بهداشتی از بنادر هرمزگان در کمتر از ٣ روز

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان ، اله مراد عفیفی پور ظهر امروز(۱۵ اردیبهشت ماه) در مورد تسریع در روند تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی از سوی سازمان بنادر و دریانوردی، اظهار کرد: تسریع در ترخیص و خروج کالاهای بهداشتی با توجه به شیوع ویروس کرونا در دستور کار سازمان بنادر و دریانوردی قرار گرفته و تا به امروز در بازه زمانی کمتر از ۳ روز با همکاری گمرک و سایر دستگاه‌های مربوطه، کالاها از بندر شهیدرجایی ترخیص می شوند.
وی با اشاره به اینکه کالاهای اساسی پس از تخلیه از کشتی، در کمتر از یک ماه از بندرشهیدرجایی ترخیص، خارج و به سوی مقاصد حمل جابجا می‌شود، تصریح کرد: بنادر اولویت اقتصادی کشور هستند و رونق اقتصادی ایران بستگی به فعالیت شبانه‌روزی بنادر دارد، از همان روزهای ابتدایی شیوع ویروس کرونا پروتکل‌های ستاد ملی مقابله با کرونا به همراه پروتکل‌های بین المللی مربوط به قرنطینه و بازرسی کشتی‌ها در دستور کار قرار گرفت و خوشبختانه هیچ‌یک از فعالیت‌های بنادر در این برهه زمانی متوقف نشده است و به صورت شبانه‌روزی خدمات‌رسانی انجام می‌شود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان افزود: تاکنون هیچ آلودگی مربوط به ویروس کرونا از مبدا بنادر هرمزگان گزارش نشده است و با تدابیر لحاظ شده کمترین تاثیرپذیری را در حوزه عملیاتی داشته‌ایم.
عفیفی‌پور درباره ضرورت توسعه حمل‌ونقل چند وجهی بیان کرد: باید از تمام شقوق حمل و نقل به ویژه حمل و نقل ریلی استفاده کنیم تا کالاهای صادارتی و وارداتی را با هزینه کمتر و سرعت بیشتر جابجا کنیم و در این راستا نیز شاهد آلودگی‌های زیست محیطی کمتر باشیم، به همین دلیل نیز استفاده از حمل و نقل ترکیبی یکی از اولویت‌های ما است.
وی ادامه داد: مزایای حمل‌ونقل ترکیبی در کشور ما مورد توجه قرار گرفته است و خوشبختانه صاحبان کالا و متولیان حمل‌ونقل عملکرد موفقی در این زمینه داشته‌اند و خوشحال هستیم که از این مسیر می‌توانیم به توسعه بازار و کاهش هزینه‌های تمام شده مصرفی مردم کمک‌ کنیم.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »