برچسب: اله مراد عفیفی پور

تسهیلات سازمان بنادر و دریانوردی برای تعمیرات و نوسازی شناورهای مسافری

هرمزبان – اله مراد عفیفی پور مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: از همه مالکان شناورها و تعاونی‌داران خدمات دریایی فعال در هرمزگان درخواست می‌شود از محل تسهیلات این سازمان نسبت به تعمیر و نوسازی شناورهای خود اقدام کنند.

ادامه مطلب »

ترخیص کالاهای بهداشتی از بنادر هرمزگان در کمتر از ٣ روز

هرمزبان – مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان ‌گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، کالاهای بهداشتی در بازه زمانی کمتر از ۳ روز با همکاری گمرک و سایر دستگاه‌های مربوطه از بندر شهیدرجایی ترخیص می شود.

ادامه مطلب »

به صدا درآمدن بوق کشتی ها به پاس قدردانی از تلاشگران جبهه سلامت در هرمزگان

هرمزبان – در اقدامی نمادین و هماهنگ با سایر بنادر کشور صدای بوق امید از همه کشتی های حاضر در بنادر و لنگرگاهای هرمزگان امروز ۲۶ فروردین ماه شنیده شد این اقدام به پاس ارج نهادن به مجاهدتهای تلاشگران جبهه سلامت و هارمونی واحد ملت های نشسته در یک کشتی و یقین به گذر از دریایی مواج بود.

ادامه مطلب »

مسئولیت ما نسبت به مردم زلزله زده کرمانشاه تمام نشده است

هرمزبان:مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان با تقدیر از مشارکت چشمگیر شرکت های اعضای جامعه دریایی و بندری در جمع آوری و ارسال کمک های مردمی برای زلزله زدگان غرب ایران، گفت: مسئولیت اجتماعی ما در قبال این مردم زلزله زده هنوز تمام نشده است.

ادامه مطلب »