وزارت آموزش و پرورش: آماده به پایان رساندن سال تحصیلی دانش‌آموزان هستیم

مهرزاد حمیدی اظهار کرد: زمانی که مدارس از  سوم یا پنجم اسفند ماه تعطیل شدند بلافاصله آموزش و پرورش با صدا و سیما همکاری خوبی  انجام داد و از ۱۰ اسفند کلاسهای آموزشی از طریق شبکه آموزش پخش شد و پس از آن شبکه ۴ به جریان آموزش پیوست و شبکه ۲ نیز در حوزه تربیت بدنی دانش‌آموزان اضافه شد.

وی افزود: کار بسیار خوبی از طریق آموزش مجازی دانش آموزان انجام شد و یک جهاد آموزشی اتفاق افتاد، تشکر می‌کنم از معلمانی که به صورت خودجوش و با یک بسیج در کل کشور از طریق آموزش و پرورش و خلاقیت‌های خود این اتفاق را رقم زدند.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش وپرورش گفت: ۹۰ درصد دانش‌آموزان تحت پوشش آموزش‌ صدا و سیما و آموزش‌های مجازی معلمان هستند، تا اسفندماه ۷۰ درصد دروس در مدارس ارائه شده بود و هم اکنون بیش از ۸۰ درصد محتوا و در برخی دروس تا ۸۵ درصد محتواها ارائه شده است، در کلاس دوازدهم ۹۰  درصد آموزش‌ها ارائه شده بود که باقیمانده آن هم جبران شد، این روند نشان می‌دهد مدرسه تعطیل است اما آموزش تعطیل نشده است.

حمیدی درباره ادامه تعطیلی مدارس متذکر شد:  چند سناریو را پیش‌بینی کرده‌ایم که اگر تعطیلات استمرار یابد چگونه محتوا به اتمام برسد و ارزشیابی از دانش آموزان چگونه باشد، موضوع دیگر نیز این است که ممکن است کنترل بیماری کرونا انجام شود و ستاد کرونا متناسب با آن تصمیم بگیرد و ما نیز به دنبال تصمیم آنها اقدام خواهیم کرد، در شرایط فعلی برای هر حالتی آماده هستیم.

آماده‌ایم سال تحصیلی را اتمام و از ۱۵ شهریور مدارس را باز کنیم

وی بیان کرد: ۸۵ درصد محتوای دروس تدریس شده است و آمادگی داریم سال تحصیلی را به اتمام رسانده و امتحانات را برگزار کنیم و از  ۱۵ شهریور دوباره مدارس باز شوند.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت:  سامانه‌ای را برای رصد ایجاد کرده‌ایم و از ۱۰۷ هزار مدرسه به صورت روزانه گزارش می‌گیریم که ۹۷ هزار مدرسه برنامه‌های خود را گزارش می‌دهند.

هنرستان‌ها روزانه ۵۳ هزار ماسک می‌دوزند

وی ادامه داد: هنرستانهای خیاطی روزانه ۵۳ هزار ماسک تحویل ستادهای ملی کرونا می‌دهند و معلمان و دانش آموزان امکانات را از ستادهای استانی گرفته و ماسک میدوزند همچنین مراقبان بهداشتی مدارس طرح هر دانش‌آموز یک سفیر سلامت را مد نظر دارند، ۱۵۰۰ دانش‌آموز سفیر سلامت داریم که پویش در خانه بمانیم را راه‌اندازی کرده‌اند همچنین مربیان بهداشت مدارس در جرگه مدافعان سلامت قرار گرفته‌اند.

حمیدی ادامه داد: در حوزه ورزش دانش‌آموزی همکاری خوبی با صدا و سیما آغاز کردیم چون دانش‌آموزان هم اکنون در خانه هستند و امکان این وجود دارد که چاق شوند و فعالیت های حرکتی آن کاهش و عضلات ضعیف شده است، سازمان جهانی بهداشت می‌گوید که ورزش ایمنی بدن را افزایش داده و استرس را کم می‌کند، فعالیت‌های حرکتی در منزل باعث افزایش ایمنی و نشاط می‌شود.

وی افزود: ۳۳ هزار دبیر تربیت بدنی فعالیت بازی در خانه را طراحی کرده و به دبیرخانه استانی پیشنهاد می‌دهند که غربال می‌شود و برترین‌ها به صدا و سیما ارائه می‌شود؛ خانواده‌ها در خانه هنگام تماشای تلویزیون نیز می‌توانند فعالیت‌های حرکتی را انجام دهند، یکی از راه‌های مقابله با کرونا افزایش ایمنی است و فعالیت ورزشی ایمنی بدن را ارتقا می‌دهد.

منبع: خبرآنلاین – تسنیم

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »