جفای هیات رئیسه مجلس به «رونق تولید»/ گزارشی که فرصت قرائت پیدا نکرد

– اخبار اقتصادی –

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اوایل اردیبهشت ماه امسال فولادگر رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس شورای اسلامی از رونمایی راهکارهای پیاده‌سازی رونق تولید توسط مجلس در خردادماه امسال خبر داده بود اما با ورود به خردادماه صحبت از چکش‌کاری و اعمال نظر سایر کمیسیون‌های مجلس هم برای گزارش رونق تولید به‌میان آمد به‌نحوی که رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس اواسط خردادماه امسال اعلام کرد: گزارش نظارتی مجلس برای رونق تولید در حال نهایی شدن است اما منتظریم نظرات سایر کمیسیون‌ها از جمله کشاورزی، صنعت و اقتصاد هم را در این رابطه ارزیابی و با جمع‌بندی کامل آن را به هیئت رئیسه مجلس ارائه کنیم.

در نهایت اوایل مردادماه، کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس شورای اسلامی گزارش نهایی خود را در خصوص راهکارهای پیشنهادی رونق تولید به هیات رئیسه مجلس ارائه کرد.

فولادگر با اشاره به اینکه این گزارش دارای دو فصل است، گفت: در فصل نخست بحث رونق تولید به‌صورت موضوعی در حوزه‌های بانکی، بیمه، مالیات و موضوعات گمرکی مورد ارزیابی قرار گرفته و در فصل دوم نیز به‌صورت جزئی مشکلات بخش‌های مختلف از جمله صنعت، معدن و کشاورزی بررسی و راهکارهای لازم ارائه شده است.

وی همچنین گفته، مجلس در این گزارش نظارتی درصدد است رونق تولید را آسیب‌شناسی و ضمن اعلام اشکالات، خلأهای قانونی را شناسایی کند تا در نهایت بستر لازم برای اجرایی شدن شعار سال مهیا شود، بر همین اساس به‌نظر می‌رسد تا پایان خردادماه گزارش نظارتی مجلس برای رونق تولید نهایی و برای قرائت تقدیم هیئت رئیسه مجلس ارسال شود.

در حال حاضر ۶ ماه از ارائه گزارش کمیسیون ویژه حمایت از تولید مجلس در مورد رونق تولید به هیات رئیسه مجلس می گذرد اما هنوز خبری از قرائت این گزارش در مجلس نیست.

فولادگر در این رابطه به خبرنگار تسنیم گفته است، ۶ ماه از سال ۹۸ می گذرد اما همچنان گزارش رونق تولید مجلس در هیئت رئیسه مجلس معطل قرائت است.

وی افزود: ما نیز نسبت به این موضوع گله مند هستیم و اعتراض خود را به هیأت رئیسه ارسال کرده ایم.

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »