علیرضا عباسپور راد پژوهشگری که از آب کره گرفت!

هرمزبان: علیرضا عباسپور راد پرژوهشگر ایرانی با کمک دانشمندان دانشگاه کرنل موفق به تولید کره کم چرب با استفاده از آب شد.

0

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان ، دانشمندان علوم غذایی “دانشگاه کرنل” اخیرا با کمک “علیرضا عباسپور راد” (Alireza Abaspourrad) پژوهشگر ایرانی با استفاده از آب موفق به ایجاد یک کره کم چرب شده‌اند.

کره با اینکه جزو یکی از مواد غذایی مورد علاقه بسیاری ازافراد به شمار می‌رود اما یک نکته منفی دارد

و آن کالری بالای این ماده است اما دیگر جای نگرانی نیست چراکه اخیرا پژوهشگران با کمک “علیرضا عباسپور راد”

پژوهشگر ایرانی کره جدیدی را درست کرده‌اند که کالری و چربی آن حدود یک چهارم کالری وچربی کره معمولی است.

کره جدید از حدود ۸۰ درصد آب و ۲۰ درصد روغن نباتی و مقدار کمی چربی شیر تشکیل شده است.

گرچه ماده مورد نظر همانند کره، سفت نیست و کمی آبکی است اما بسیار سالم‌تر از کره معمولی است.

به گفته پژوهشگران، یک قاشق غذاخوری پر از این کره، ۲.۸ گرم چربی و ۲۵.۲ کالری دارد در حالیکه یک قاشق غذاخوری پر از کره‌های معمولی ۱۱ گرم چربی و تقریبا ۱۰۰ کالری دارد.

البته ممکن است این کره موردعلاقه همه افرادواقع نشود چراکه هم ازلحاظ طعمی وهم ازلحاظ ظاهری با کره‌معمولی متفاوت است.

رنگ کره مذکور برخلاف کره معمولی، سفید است.

“علیرضا عباسپور راد” پژوهشگر ارشد این مطالعه گفت: ما می‌توانیم پروتئین شیر یا پروتئین گیاهی را اضافه کنیم و از آنجا که آب مانند حامل عمل می‌کند ، می‌توانیم مواد معدنی‌اش را تنظیم کنیم و سپس به آن ویتامین یا طعم ها را اضافه کنیم. اساساً ، ما چیزی ایجاد کرده‌ایم که در عین حال که همانند کره معمولی است اما چربی کمتری دارد و سالمتر است و فرمولاسیون آن نیز کاملاً متفاوت از کره معمولی است.

یافته‌های این مطالعه در مجله “Applied Materials and Interfaces “منتشر شد. / ایسنا

تولید کره کم چرب از آب و روغن نباتی توسط علیرضا عباسپور راد پژوهشگر ایرانی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.