امام جمعه کیش : رسانه ها الگوهای اخلاقی و رفتاری را بیشتر معرفی کنند

هرمزبان:امام جمعه کیش با یاد آوری اینکه الگوهای اخلاقی بسیاری درتاریخ اسلام وجود دارد گفت : برای آشنایی نسل جوان با رفتار و گفتار معصومین (ع) ، رسانه ها باید بیشتر الگوهای اخلاقی و رفتاری بزرگان را در جامعه بیان و معرفی کنند.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان،حجت الاسلام حسن علیدادی در حاشیه مراسم غبار روبی و عطر افشانی مزار شهدای گمنام کیش که با حضور خادمان حرم رضوی برگزار شد در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا در مورد نهادینه ساختن فرهنگ رضوی و گسترش آن به ویژه در بین نسل جوان گفت : یکی از راه های مهم برای آشنایی این نسل ،بیان رفتارهای عملی و اخلاقی بزرگان و معصومان (ع) است .

وی با یاد آوری اینکه پیامبر اکرم (ص) در شرایط سخت آن دوران نیز الگوهای عملی تربیت و آنها را به جامعه معرفی کرد اظهار داشت : مردم زمانی که این الگوها را می بینند به رفتار و کردار آنها اقتدا می کنند ، امروز نیز بهترین چیزی که جوانان می توانند از آن الگو بگیرند این است که الگوهای عملی را در جامعه مشاهده کنند .

خطیب جمعه کیش گفت : در نگاه کلی و دراجتماع کسانی که بیشتر مورد توجه هستند و چشم ها بدان دوخته شده است هر چه در گفتار و رفتار قوی تر باشند دیگران نیز به آنها اقتدا می کنند ، الگو برداری از بزرگان در سعادت و سلامت جامعه اثر گذار است .

خادمان حرم رضوی و حاملان پرچم گنبد و بارگاه مقدس ثامن الحجج (ع) به مناسبت دهه کرامت عصر چهارشنبه وارد جزیره کیش شدند و امروز این جزیره به مقصد سایر شهرهای استان هرمزگان ترک می کنند.

اول ذی القعده سالروز میلاد حضرت معصومه(س) است و فاصله میان ولادت کریمه اهل بیت(س) تا تولد امام هشتم(ع)- چهارم شهریور ماه – دهه کرامت نامگذاری شده است.

منبع: ایرنا(لینک)

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »