×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۱۷ خرداد , ۱۳۹۹  .::.   برابر با : Saturday, 6 June , 2020
تولید سالانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن محصول خارج از فصل در هرمزگان

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، سید رضا امیر زاد مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: این استان با تولید سالانه بیش از یک میلیون و ششصد هزار تن محصولات خارج از فصل رتبه نخست را در کشور دارد

وی افزود: امسال بیش از ۳۰ درصد محصولات خارج از فصل استان نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش داشته است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: استفاده از بذر مناسب، بهره برداری از نشاء سالم، رعایت اصول فنی و به زراعی از عوامل افزایش تولید محصولات خارج از فصل است.

بیشتر بخوانید:  آزادی قدس با کنار زدن رژیم صهیونیستی محقق می‌شود

سید رضا امیر زاد افزود: بیش از هفتاد هزار هکتار از اراضی استان به زیر کشت محصولات زراعی است که بیش از ۸۰ درصد آن محصولات خارج از فصل هستند.

وی گفت: بیست و نه محصول کشاورزی خارج از فصل در هرمزگان کشت می‌شود که بادمجان، گوجه فرنگی، خیار، کلم، فلفل و لوبیا سبز از مهم‌ترین آنهاست.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان افزود:شهرستان‌های بندرعباس، میناب و رودان از مناطق مهم کشت محصولات خارج از فصل در هرمزگان است.

بیشتر بخوانید:  تلف شدن لاک‌پشت‌های دریایی در ساحل روستای «ونک»/ پای «ترال‌کِشان» در میان است؟ + عکس

امیری زاده افزود:محصولات برداشت شده علاوه بر تأمین نیاز استان به تهران، اصفهان، مشهد، فارس، قم، خراسان و آذربایجان شرقی و غربی فرستاده و به کشور‌های حاشیه خلیج فارس هم صادر می‌شود. / باشگاه خبرنگاران جوان

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در هرمزبان منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.