آموزش کمکهای اولیه برای دانش آموزان بابلی

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، غلام نیا روشن روابط عمومی سازمان اورژانس ۱۱۵ بابل گفت: آموزش پیشگیری از حوادث چهارشنبه سوری و آموزش کمکهای اولیه برای ۲۱۰ دانش آموز دبیرستان شیخ کبیر بابل برگزار شد.

وی افزود: در این دوره آموزشی موضوعاتی از قبیل هشدار‌های ایمنی و اقدامات اولیه در سوختگی و توسعه‌های لازم در صورت بروز در حوادث چهارشنبه سوری آموزش داده شد.

غلام نیا روشن گفت: به همت و پشتیبانی واحد کمیته چهارشنبه سوری سازمان اورژانس ۱۱۵ بابل کلاس‌های آموزشی پیشگیری از حوادث چهارشنبه سوری و آموزش کمکهای اولیه برای معلمان و مربیان مدارس دولتی و غیرانتفاعی شهرستان  بابل برگزارمی شود.

روابط عمومی سازمان اورژانس ۱۱۵ بابل افزود: واحد کمیته چهارشنبه سوری این مرکز آمادگی دارد که کلاس‌های پیشگیری از حوادث چهارشنبه سوری و آموزش کمکهای اولیه و آشنایی با سیستم فوریت‌های پزشکی را برای تمام مراکز دولتی، خصوصی و مدارس، در تمام سطوح مختلف در سراسر شهرستان و استان برگزار کند.

غلام نیا روشن گفت: در این کلاس آموزشی علاوه بر آشنایی دانش آموزان بر تجهیزات پزشکی اورژانس در آمبولانس نیز فرهنگ استفاده تماس با اورژانس در مواقع حوادث و نحوه امدادخواهی نیز برای دانش آموزان از سوی کارشناسان آموزشی این مرکز ارائه می‌شود.  / باشگاه خبرنگاران جوان

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »