۱۵۰ هکتار مزرعه پرورش میگو در قشم آماده بهره برداری است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان،سید پرویز محبی گفت: پرورش میگو دو دوره در سال با استفاده از گونه وانامی در جهت اقتصادی نمودن فعالیت پرورش میگو و افزایش تولید و اشتغال و اقتصاد ی نموده مزارع میگو یکی ازبرنامه های خوب شیلات هرمزگان در راستای توسعه آبزی پروری در استان هرمزگان است که خوشبختانه اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است.

وی بومی سازی و مولد سازی میگوی گونه وانامی در مرکز توسعه آبزیان کلاهی در شهرستان میناب و توزیع بین مراکز تکثیر به منظور تولید بچه میگو، مدیریت بهینه مزارع پرورش میگو به منظور کنترل کیفیت تولید به طوریکه تا کنون استان عاری از بیمار ی لکه سفید بوده است، تکمیل بهسازی و ترمیم تاسیسات زیر بنایی و برق رسانی به مجتمع های پرورش میگو و رهاسازی سالیانه بچه میگو در دریا بمنظور حفظ و بازساز ی ذخایر میگو در آبهای دریایی استان هرمزگان را از دیگر اقدامات شیلات هرمزگان در راستای توسعه آبزی پروری استان و تحقق برنامه های اقتصاد مقاومتی خواند.

محبی بیان داشت: جذب سرمایه گذار در طرح های توسعه میگو از قبیل جذب صیادان منطقه قشم و هدایت انان به سمت آبزی پروری در راستای کاهش فشار بر ذخایر طبیعی بوده است و هم اکنون یک گروه با سرمایه گذاری شخصی و بدون اخذ تسهیلات ۱۵۰هکتار مزرعه پرورش میگو را احداث و آماده بهر برداری کرده اند را از اقدامات مهم شیلات هرمزگان در راستای اقتصاد مقاومتی و توسعه آبزی پروری خواند.

مدیر کل شیلات هرمزگان گفت: خوشبختانه با لایروبی کانال آبرسان و و اصلاح و ترمیم خط انتقال برق سایت پرورش میگوی سیریک توانستیم سایت مذکور را که بیش از یک دهه بدون استفاده مانده بود مورد بهره برداری و تولید قرار گرفت که ۱۲۰هکتار آن برای تولید میگو زیر کشت رفت.

محبی با اشاره به بهبود وضعیت روابط بین المللی به همت دولت تدبیر و امید به ویژه مناسب سازی بستر معاملات بین المللی در نتیجه برجام گفت: خوشبختانه اقدامات خوبی در تامین نهاده های آبزی پروری و همچنین صادرات آبزیان و سرمایه گذاری در بخش شیلات صورت گرفته است.

مدیر کل شیلات هرمزگان تلاش های بعمل آمده در بازاریابی داخلی میگوی پرورشی و توزیع میگو در داخل کشور و ترویج فرهنگ مصرف ابزیان، توسعه مکانیزاسیون استفاده از سیستم های هوادهی و غذا پاش اتوماتیک در مزارع پرورش میگو به منظور ارتقا تولید و افزایش راندمان تولید در واحد سطح و اقتصادی کردن فعالیت پرورش میگو، روند روبه رشد شاخص های تولید در هکتار و بهبود FCR در برداشت میگو را و.. را از دیگر اقدامات خوب شیلات هرمزگان در این زمینه خواند.

منبع: خبرگزاری مهر / شیلات هرمزگان

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »