
مریم نوری بالانجی: تعیین ضوابط اجرایی تولید و پرورش میگو در کمیته سرمایه گذاری منطقه آزاد قشم
هرمزبان – مریم نوری بالانجی مدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم از تعیین تکلیف و تدوین ضوابط ویژه برای واگذاری زمین و اجرا

هرمزبان – مریم نوری بالانجی مدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم از تعیین تکلیف و تدوین ضوابط ویژه برای واگذاری زمین و اجرا

هرمزبان – صولت مرتضوی معاون اجرایی رئیس جمهور در سفر به هرمزگان گفت : طرحهای پرورش میگو میتوانند تحولی در عرصه اشتغالزایی ایجاد کنند.

هرمزبان – رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بندرعباس گفت: معادن هرمزگان ظرفیت خوبی برای صادرات و ارز آوری برای کشور دارد.
هرمزبان:شرکت شهرکهای کشاورزی هرمزگان برای واگذاری ۱۲ هزار و ۸۸۲ هکتار از زمینهای مستعد پرروش میگو فراخوان داد.

حسن احمدی جزنی رئیس اتحادیه صادرکنندگان آبزیان ایران در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان در خصوص وضعیت صادرات آبزیان از جمله میگو اظهار

هرمزبان: معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان گفت: حمایت از فعالیتهای پرورش میگو با هدف اشتغالزایی از دیگر اقدمات ستاد اقتصاد مقاومتی استان هرمزگان بود که در این راستا عملیات برق رسانی به سایتهای پرورش میگوی استان با وسعت 400 هکتار که زمینه ساز تولید هشت هزار تن میگوی پرورشی و اشتغالزایی بالغ برای دو هزار و 500 نفر دستاورد اجرای طرح بوده است.

هرمزبان:مدیر کل شیلات هرمزگان با بیان اینکه امروز شیلات یکی از محوری ترین دستگاه های اجرایی در تحقق اقتصاد مقاومتی است گفت: ۱۵۰ هکتار مزرعه پرورش میگو در قشم آماده بهره برداری است.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید