پنجمین اجلاس استانی نماز به میزبانی بندر شهید رجایی برگزار شد/ آیت الله نعیم آبادی: خدمات و دستاوردهای انقلاب برای مردم بیان شود

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری بُرنا در هرمزگان ؛ آیت الله غلامعلی نعیم آبادی نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس در این برنامه اظهار داشت: مسئولان در بخش های خود خدمات و دستاوردهای انقلاب اسلامی را برای مردم بیان کنند که این موجب افزایش روحیه نشاط و اُمید اجتماعی می شود.

وی افزود: در حق انقلاب اسلامی ظلم شده و انتظار می رود مسئولان به صورت مقایسه ای خدمات انجام شده در انقلاب اسلامی با حکومت شاهنشاهی را برای مردم بیان کنند.

امام جمعه بندرعباس بیان داشت: در خاطره های زمان سلطنت رژیم پهلوی آمده کشتی ها در بندرعباس منتظر بارگیری بودند و برای این مدت توقف در انتظار پهلوگیری دموراژ می گرفتند ولی اکنون آنگونه نیست.

وی در بخش دیگری از سخنانش به اهمیت فریضه نماز پرداخت و گفت: نیاز به نیایش یکی از نیازهای قطعی بشر بوده که بهترین حالت پاسخگویی به آن در نماز تجلی یافته است.

آیت الله نعیم آبادی خاطر نشان کرد: ویژگی متمایز کننده انسان و حیوان در نیایش تجلی می یابد و بشر هر چه از نیایش فاصله گیرد دچار مشکل های بیشتری می شود. اکنون بشر غربی به دلیل دور شدن از نیایش دچار مشکل های فراوانی شده است.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان خطاب به پدر و مادرها گفت: اگر می خواهد در تربیت خود موفق باشید فرزندان خود را به نماز فرمان دهید و در این کار استقامت داشته باشید.

آیت الله نعیم آبادی همچنین خطاب به مدیران اداره های دولتی هم گفت: انقلاب نکرده ایم که روزها و هفته ها سپری شود تا شما مدیر شوید، انقلاب کرده ایم تا احکام اسلامی اجرا و نماز در جامعه اقامه شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان نیز به تبیین رسالت های سازمان بنادر در این استان در مباحث حاکمیتی، دریایی و بندری، روابط بین الملل و مسئولیت های اجتماعی پرداخت و گفت: اگرچه این مجموعه یک بنگاه اقتصادی است و در رونق بخشی به معیشت ساحل نشینان و توسعه اقتصادی کشور نقش موثر ی دارد، اما از مباحث فرهنگی و ارتقای معنویت نیروهای انسانی خود برای افزایش کیفیت زندگی آنها غافل نشده است.

وی در ادامه گزارشی از عملکرد حوزه فرهنگی این اداره کل در مباحث ترویج فرهنگ نماز، توسعه مساجد و نمازخانه ها در سطح بندر شهید رجایی، شهرک ها و بنادر تابعه و همچنین اقدامات فرهنگی ایام نوروز ارایه کرد.

حجت الاسلام "علی اصغر آیتی" مدیر مرکز تخصصی نماز ستاد اقامه نماز کشور ضمن بیان این مطلب که نماز بیمه معنوی بشر در برابر خطرهای روحی و گناهان است، اظهار داشت: انسان به طور فطری به نیایش نیاز دارد و بهترین و عالی ترین شیوه پاسخگویی به این نیاز هم نماز است.

وی با بیان اینکه در طول شبانه روز پنج مرتبه نماز بر افراد واجب شده نشان دهنده اهمیت آن است، افزود: برخی واجبات تنها یک بار در طول سال واجب شده ولی نماز هر روز باید اقامه شود و در هیچ شرایطی ساقط نمی شود.

حجت الاسلام آیتی خاطرنشان کرد: برای داشتن نسلی سالم و تربیتی موفق باید بر اقامه نماز اهتمام داشته باشیم و این موجب کاهش بسیاری از ناهنجاری ها و آسیب های اجتماعی می شود.

مدیر مرکز تخصصی نماز اظهار داشت: کمتر از 10 درصد قشر تحصیل کرده جامعه در رابطه با نماز مطالعه دارند و همچنین این فریضه الهی در اولویت برخی مسوولان قرار ندارد.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر برای اقامه نماز ریشه ای کار نمی شود و شاهدیم برای ساختمان و دیوار مسجد هزینه فراوانی می شود ولی برای ساختن کسانی که باید به مسجد بروند هزینه نمی کنیم.

"ایرج حیدری" معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان هم در این نشست اظهار داشت: مباحث مربوط به نماز باید برای دانش آموزان و دانشجویان بیان شود.

وی خاطر نشان کرد: اداره های دولتی در حکومت اسلامی وظیفه توجه به نماز را بر عهده دارند و این فریضه الهی اساس حکومت اسلامی و اساس دین است.

حجت الاسلام محمد حسن فروزان نژاد مدیر ستاد اقامه نماز هرمزگان نیز ضمن تقدیر از همکاری های اداره کل بنادر و دریانوردی استان برای میزبانی از این اجلاس اظهار داشت: این برنامه برای تجلیل از اداره ها و نهادهای فعال در زمینه تروج فرهنگ نماز برپا شده است.

وی بیان کرد: لوح تقدیر 21 نفر از مدیران خادم نماز آماده است که در نشست شورای اداری تجلیل خواهند شد، همچنین51 نفر از فعالان نمازی مورد تجلیل قرار می گیرند.

شایان ذکر است، اهداء جوایز به برندگان مسابقه کتابخوانی خانه بهشتی، تجلیل از خادمان و فعالین نماز حوزه های کارگری، دانشجویی، اصناف و ورزشی، همچنین شعر خوانی با مظمون نماز و پخش نماهنگ از دیگر برنامه های اجلاس پنجم نماز بود که به میزبان بندر شهید رجایی برگزار شد.

 

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »