تلاش وزارت تعاون و کار برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری بُرنا در هرمزگان ؛ "احمدرضا پرنده" در نشست شورای هماهنگی مدیران دستگاههای زیرمجموعه وزارت تعاون و کار در استان که با حضور " پویافر" سرپرست امور اجتماعی استانداری هرمزگان، "دادی زاده" مدیرکل آموزش و پرورش استان و موسسات نیکوکاری در محل اداره کل تعاون، کار ورفاه اجتماعی هرمزگان برگزار شد، افزود: در این طرح، شناسایی، تعیین دلایل بازماندگی از تحصیل، بسته های سیاستی برای بازگشت به مدرسه با کمک این وزارتخانه و وزارت آموزش و پرورش و موسسات خیریه در دستور کار قرار گرفت که برای  در این راستا 98 هزار کودک بازمانده از تحصیل بین سنین 6 تا 11 سال شناسایی شد.

وی اضافه کرد: برای بدست آوردن آمار این تعداد بازمانده از تحصیل، ابتدا مشخصات دانش آموزان ثبت نام شده در مدارس از آموزش و پرورش اخذ و سپس از ثبت احوال نیز اطلاعات کودکان سنین ۶ تا۱۱ که باید به مدرسه می‌رفتند، اما ثبت نام نکردند را به دست آوردیم. تفاوت این دو آمار مشخص کرد که تعداد کودکان بازمانده از تحصیل این تعداد می باشد.

پرنده اظهارداشت:  برای دسترسی به این تعداد بازمانده از تحصیل، اطلاعات خانواده های بیش از 97 هزار نفر در پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان ثبت شده بود  از این تعداد  بیش از 63 هزار نفر دارای شماره تماس بودند که موفق به تماس و ارسال پیامک  با  35 هزار و 868 خانواده شدیم.

 این مقام مسوول گفت:  در این تماسها مشخص شد از 35 هزار و 868  نفر کودک بازمانده،  16 هزار و 530 کودک به مدرسه می روند و 19 هزار 338 کودک محروم از تحصیل هستند که  انتظار می رود با کمک دستگاههای مرتبط و موسسات خیریه و NGU های ملی و محلی برای شناسایی، بازگشت و ماندگاری این کودکان به تحصیل تلاش کرد.

مدیرکل امور آسیب های اجتماعی وزارت تعاون کار ورفاه اجتماعی در ادامه بیان داشت: در استان هرمزگان نیز 2 هزار و 397 کودک بازمانده از تحصیل وجود دارد که نسبت به جمعیت بازماندگان از تحصیل در بین سایر استانها رتبه 9 و نسبت به جمعیت رتبه سوم را دارد.

وی افزود: تعامل دولت و NGU  ها، پررنگ تر شدن NGU های محلی، کمک گرفتن  از موسسات خیریه و الگوگرفتن از برنامه های وفق جهانی به بهتر اجرا شدن این طرح کمک خواهد کرد و اجرای این طرح یکی از اقدامات موثر وزارت تعاون و کار پس از پیروزی انقلاب اسلامی است و موفقیت این طرح الگویی از یک  هم افزایی در کشور است.

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان نیز در این نشست بیان داشت:  برای شناسایی این کودکان از ابتدای مهر ماه اقدام شده که  یکهزار و 891 نفر شناسایی شده که یکهزار و 100 نفر از آنان در دوره ابتدایی به چرخه آموزش بازگشت داده شدند.

مدیرعامل موسسه نیکوکاری رعدالغدیر گفت:  طرح ملی با عنوان "مشق ما" به هدف تحت پوشش قراردادن کودکان بازمانده از تحصیل، با مشارکت معاونت رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت آموزش و پرورش و موسسات و سازمان های خیریه و مردم نهاد به مرحله اجرا درآمده است.

علیرضا آتشک افزود: هرمزگان بعنوان یکی از استانهایی است که برای اجرای این طرح درنظر گرفته شده و بر اساس برنامه ریزیهای انجام شده قرار است 10 نفر از دانشجویان، 150 نفر از کودکانی که تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی نیستند را تحت حمایت و به چرخه آموزش برگردانند.

 

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »