توسعه ورزش حرفه ای در هرمزگان نیازمند برنامه هوشمندانه است/لزوم ترسیم نقشه راه شکوفایی استعدادهای برتر ورزشی/کمک های لازم به تیم فوتسال آذرخش صورت گیرد

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری بُرنا در هرمزگان ؛ دکتر فریدون همتی در نشست بررسی مسائل و مشکلات تیم فوتسال آذرخش بندرعباس با بیان اینکه باید کمک جدی به این تیم که به عنوان نماینده هرمزگان در لیگ برتر فوتسال حضور دارد، داشته باشیم، عنوان کرد: تیم فوتسال آذرخش نام ورزش هرمزگان را در سطح کشور مطرح و حفظ می کند و یک سرمایه مهم جهت ایجاد شور و نشاط در میان جوانان این استان محسوب می شود.

وی ادامه داد: باید کمک های لازم به این تیم صورت گیرد و کادرفنی و بازیکنان آذرخش نیز تمام تلاش خود را انجام دهند که این تیم در میان هشت تیم برتر لیگ برتر کشور در پایان این فصل قرار گیرد.

استاندار هرمزگان افزود: ما حمایت و پشتیبانی لازم را از تیم فوتسال آذرخش انجام خواهیم داد اما باید برای فصل آینده ساز و کار مشخصی جهت کمک منظم به این تیم ایجاد شود.

استاندار هرمزگان بر لزوم ترسیم نقشه راه کشف و شکوفایی استعدادهای برتر ورزشی در هرمزگان تاکید کرد و افزود: اداره کل ورزش و جوانان استان با مشارکت مشاور ورزشی استاندار، اداره کل آموزش و پرورش و دیگر دستگاه های مرتبط کمیته ای را جهت ارائه طرح و برنامه های مناسب جهت استعدادیابی در هرمزگان تشکیل دهد تا بدانیم که در این استان در چه ورزش هایی استعدادهای بیشتری وجود دارد.

همتی گفت: باید پشتیبانی لازم از استعدادهای برتر ورزشی در هرمزگان صورت گیرد و در سطوح مختلف لیگ های ورزشی کشور تیم هایی از هرمزگان با حضور ورزشکاران بومی این استان حضور داشته باشند.

وی تامین نیازهای باشگاه های ورزشی را از دیگر موارد مهم برشمرد و بیان داشت: در این زمینه باید تمامی ظرفیت ها را پای کار بیاوریم و به صورت ویژه از توانمندی بنگاه های اقتصادی فعال در استان بهره ببریم.

استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: به یک برنامه هوشمندانه برای توسعه ورزش حرفه ای در هرمزگان نیاز داریم تا بتوانیم گام های موثری برای موفقیت در این عرصه و ایجاد نشاط در میان جوانان علاقه مند برداریم.

همتی اضافه کرد: سرمایه گذاری جدی برای ایجاد زیرساخت های مناسب ورزشی نیز از دیگر موارد مهمی است که باید پیگیری شود تا در مجموع هرمزگان بتواند در جایگاه ممتازی در عرصه ورزش قرار گیرد.

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »