اتمام پروژه بازسازی تصفیه‌خانه فاضلاب بندرعباس تا پایان امسال

به گزارش هرمزبان به نقل از ایسنا، امین قصمی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: استفاده از پساب ورودی به محیط پذیرنده دریا و بازچرخانی این پساب در فضای سبز شهری و صنایع غرب به‌عنوان مطالبه‌ای از سوی مردم در دستور کار کارگروهی متشکل از آبفا، محیط‌زیست و استانداری قرارگرفته است.

وی افزود: بازسازی تأسیسات فرسوده تصفیه‌خانه و شبکه جمع‌آوری فاضلاب یکی از الزامات نهایی کردن این مطالبه بود که با انتخاب سرمایه‌گذار و انعقاد قرارداد بیع متقابل آغاز شد.

وی ادامه داد: علی‌رغم مشکلات قراردادی و تأمین سرمایه از سوی سرمایه‌گذار‌، با حمایت‌های مدیریت عالی استان توانستیم این قرارداد را از ابتدای امسال اجرایی نماییم.

مدیرعامل آبفای هرمزگان عنوان کرد: فاز اول این پروژه شامل بازسازی کامل تصفیه‌خانه فاضلاب با دو هدف ارتقاء کمی و کیفی فرایند تصفیه (مطابق با استاندارد محیط‌زیست) است به‌طوری‌که بعد از اتمام عملیات بازسازی، کیفیت پساب خروجی در حدی که قابل‌استفاده مجدد خواهد بود. 

قصمی تصریح کرد: علی‌رغم همه محدودیت‌های زیست‌محیطی، تأمین مالی و تجهیزات، تلاش می‌کنیم کار بازسازی تصفیه‌خانه فاضلاب بندرعباس تا پایان امسال به اتمام برسد و پسابی با کیفیت پایدار و مطابق استاندارد تولید نماییم. 

وی ادامه داد: بعد از بازسازی، فاز دوم این پروژه شامل انتقال پساب تولیدی به صنایع غرب بندرعباس (با توجه به نیاز آبی صنایع در سال 99) و آبیاری فضای سبز شهری طی قراردادی که جاری است، انجام خواهد شد که این موضوع به جد در دستور کار آبفا قرار دارد.

مدیرعامل آبفای هرمزگان در خصوص جزییات این قرارداد عنوان کرد: تفاهم‌نامه‌های اولیه انجام و منجر به قرارداد شده و این قرارداد در شهرداری نیز در حال نهایی شدن است. همچنین بخش عمده‌ای از این پساب تولیدی با مشخصاتی تعیین شده به صنایع مستقر در غرب بندرعباس منتقل و پس از شیرین سازی توسط خود صنایع مورد استفاده قرار می‌گیرد.   

قصمی با اشاره به اینکه، حجم ریالی این قرارداد بالغ‌بر سه هزار میلیارد ریال است، گفت: آبفا به جد پیگیر جلوگیری از ورود پساب به دریا بوده نه با این دید که پساب آلوده است بلکه به‌عنوان یک منبع آبی پایدار که نباید هدر رود و مورد استفاده مجدد قرار بگیرد.

به گفته وی؛ به‌طورکلی در کشور ما ورود پساب‌های تصفیه‌شده به منابع آبی پذیرنده درصورتی‌که استانداردهای محیط‌زیست کشور را که در این خصوص مشخص‌شده، رعایت کند، منعی ندارد. هرچند که استاندارد مشخصی برای دریا وجود ندارد اما تلاش ما این است که پساب خروجی تصفیه‌خانه دارای حداقل استاندارد تخلیه آب‌های سطحی باشد.

انتهای پیام

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »