حجت الاسلام رضا جوکار:جمهوری اسلامی هیچگاه از استکبار ستیزی عقب نشینی نخواهد

هرمزبان:امام جمعه شهرستان قشم گفت: اصل مشکل ایران و آمریکا بر سر پایبندی بر اصول اسلامی، استکبار ستیزی و دفاع از مظلومان است.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان،حجت الاسلام  رضا جوکار در خطبه های نمازجمعه این هفته شهرستان اظهار داشت: با ایستادگی مردم، مسئولان و نیروهای نظامی که یک اصل سفارش شده قرآنی است تحریم ها نتوانستند موجب عقب نشینی ملت ایران شوند و دشمنان که حاضر نبودند ایران هسته ای را بپذیرند این مهم را پذیرفتند  و در برابر خواست و اراده مردم ایران تسلیم شدند.

وی همچنین به زیاده خواهی های امریکا نیز اشاره کرد و گفت: هرچند آمریکا از متن برجام دفاع کرده است اما گفته است ایران باید از هم پیمانان منطقه‌ای خود (سوریه و لبنان) دست بردارد که این خلاف اصول اساسی جمهوری اسلامی ایران است.

حجت الاسلام جوکار ادامه داد: اصل مشکل ایران و آمریکا بر سر  پایبندی بر اصول اسلامی، استکبار ستیزی و دفاع از مظلومان است و جمهوری اسلامی هیچگاه از این اصول عقب نشینی نخواهد کرد و هرجا ظلمی بر مظلومی برود کشور اسلامی ما سکوت نخواهد کرد.

خطیب نماز جمعه قشم در رابطه با متهم کردن ایران به همکاری با تروریسم که از سوی کشور های غربی صورت گرفته است اظهار داشت: اگر دفاع از مظلومان نامش تروریسم است ما به این تروریسم بودن افتخار می کنیم.

وی به سفرهای منطقه ای وزیر امور خارجه کشورمان اشاره کرد و این سفرها را نشان دهنده امنیت طلبی صلح طلبی و خیرخواهی ملت و دولت ایران دانست.

حجت الاسلام والمسلمین رضا جوکار به 17 مرداد ماه مصادف با روز خبرنگار در تقویم ملی اشاره کرد و ضمن تقدیر از تلاش‌های شبانه روزی خبرنگاران در انعکاس اخبار و رویدادهای کشور، بیان داشت: خبرنگار چشم تیزبین ، گوش شنوا و زبان گویای مردم است که مشکلات و معظلات جامعه را نگاهی دقیق و بدون غرض ورزی به گوش مسئولان می رساند.

وی از خبرنگاران به عنوان اتاق فکر مسئولان یاد کرد و گفت: مسئولان می توانند از ظرفیت بالای خبرنگاران که با قلم خود نیازهای جامعه را رشته تحریر در می اورند  استفاده کرده و خیرخواهانه در پی حل مشکلات گام بردارند.

حجت الاسلام جوکار در بحث بیمارستان فاطمه الزهرا و نامه اخیر دانشگاه علوم پزشکی به شهرداری قشم مبنی بر تغییر کاربری به تجاری اظهار داشت: پس از اطلاع از این موضوع با خبرنگاران مصاحبه انجام شد و با انعکاس خوب خبرنگاران این موضوع به سرعت رسانه ای شد و پس از ان دانشگاه علوم پزشکی طی نامه ای دیگر به شهرداری قشم و رونوشت به امام جمعه قشم از این اقدام صرف نظر کرد و درخواست خود را پس گرفت.

وی نقش خبرنگاران در حل این موضوع را اساسی دانست و از قلم های خیر که می توانند گره گشا باشند تقدیر کرد.

حجت الاسلام جوکار در ادامه به 16 مرداد روز جهاد دانشگاهی نیز اشاره کرد و گفت: امروزه کند شدن شتاب علمی در دانشگاه ها دغدغه رهبری است و درخواست ایشان از مسئولان مربوطه این است که با برنامه ریزی صحیح موجبات رشد شتاب علمی را دانشگاه‌ها فراهم آورند.

وی با توجه به در پیش بودن 21 مرداد ماه روز حمایت از صنایع کوچک گفت: یکی از سیاست‌های اصلی کشور حمایت از تولید ملی در راستای نیل به اهداف نظام و اقتصاد مقاومتی است.

جوکار اظهار داشت: اگر قرار است فرش قرمزی برای تحول اقتصادی پهن شود باید در جهت کمک به تولید داخلی کشور باشد و از واردات بی رویه محصولات از سایر کشورها جلوگیری شود.

وی همچنین به بخش فرهنگی و مظلومیت حوزه فرهنگ در کشور اشاره کرد و ضمن انتقاد از دولت نسبت به عدم تخصیص بودجه به این بخش گفت: با توجه به هزینه های دشمن که در صدد اندلسی کردن ایران است نیاز امروز کشور توجه بیش از پیش به فرهنگ است اما متاسفانه در هیچ تخصیص اعتباری ، ردیف بودجه ای برای کارهای فرهنگی شهرستان در نظر گرفته نشده است.

امام جمعه قشم همچنین به ورود 4 شهید گمنام به جزیره قشم اشاره کرد و گفت: روز دوشنبه 4 شهید گمنام از شهدای غواص به قشم اورده می شوند  و روز سه شنبه در جزایر لارک و هنگام به خاک سپرده می شوند./خبرگزاری تسنیم

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »