مهم‌ترین مسئله در تقویت وحدت شناخت موانع آن است

مهمترین مسئله در تقویت وحدت حقیقی شناخت عوامل و موانع ایجاد وحدت است

به گزارش هرمزبان به نقل از ایکنا از هرمزگان، به نقل از روابط عمومی تبلیغات اسلامی هرمزگان، سه شنبه 6 آذر نشست صمیمی شورای تبلیغ با ائمه جمعه و جماعات اهل سنت با موضوع ترسیم راهکارهای عملیاتی برای استحکام بیشتر وحدت در اداره تبلیغات اسلامی شهرستان پارسیان برگزار شد.
در این جلسه ابتدا حجت‌الاسلام حمیدغلامپور سرپرست اداره تبلیغات اسلامی ضمن خیر مقدم به حاضران در جلسه گفت: مهم‌ترین مسئله در تقویت وحدت حقیقی شناخت عوامل و موانع ایجاد وحدت است.
وی در ادامه تنگ نظری ها، برخوردهای احساسی و پافشاری‌ها، تعصب‌های مذهبی، قومی و قبیله‌ای را نمونه‌ای از موانع ایجاد وحدت دانست.
حجت‌الاسلام غلامپور افزود: عوامل ایجاد وحدت، تاکید بر مستنداتی است که از کلام نور و احادیث معصومین(ع) به نقل از شیعه و اهل سنت این مسئله را تشریح می‌سازد.
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی گفت: وحدت لایه‌های گوناگونی دارد که وحدت در حوزه اعتقادی، تاکید بر مشترکاتی مانند (قرآن، نبوت و معاد) است و وحدت در مسائل سیاسی وحدت در ایجاد روشنگری برای رسیدن به سبک زندگی اسلامی از مهم‌ترین آن لایه‌هاست که می‌بایست با گفتمان‌سازی و استفاده از خرد جمعی و تبادل نظر از کارشناسان مذهبی شاخص این مورد را پیش برد.
در ادامه امام جمعه اهل سنت روستای فومستان، شیخ رضایی به ایراد سخنرانی پرداخت.
و در پایان حجت‌الاسلام والمسلمین هادی میرزایی امام جمعه شهرستان پارسیان ضمن قدردانی از برگزارکنندگان این جلسه و با تببین حوزه وحدت، وحدت سیاسی را مهم‌ترین نیاز امروز جامعه دانست.
وی با اشاره به کنفرانس اسلامی اخیر با موضوع یمن گفت: امروز کشورعزیزمان ایران محور وحدت دنیای اسلام شده است.
حجت‌الاسلام میرزایی اظهار کرد: در شهرستان پارسیان هیچ‌گونه حرکتی خلاف مسئله وحدت دریافت نشده که این خود حاکی از یکپارچگی و وحدت حقیقی در سطح شهرستان است.
یادآور می‌شود، در پایان جلسه هدایایی از طرف اداره تبلیغات اسلامی شهرستان به حاضران در جلسه اهداء شد.

انتهای پیام

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »