دوشاب گیری خرما در بشاگرد آغاز شد

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس ،اکبرسالاری مدیرجهاد کشاورزی شهرستان بشاگرد گفت:دوشاب گیری خرما در این شهرستان آغاز شد.

وی افزود: برای تهیه دوشاب از ارقام مضافتی، مرداسنگ و کریته استفاده می‌شود.

شیره خرما از محصولات با ارزش غذایی بالا و تقویت کننده سلول‌های عصبی است که نخل داران بشاگردی به روش سنتی تهیه می‌کنند و در بازار‌های محلی به فروش می‌رسانند.

اکبرسالاری افزود: برای تهیه دوشاب، خرما‌ها را پس از شستشو در طرف بزرگی ریخته و حدود ده تا پانزده دقیقه می‌جوشانند.

پس از صاف کردن خرما دوباره آن را روی آتش گذاشته تا غلیط شود.

دوشاب بدست آمده بصورت یک سنت قدیمی بین همسایه‌ها توزیع می‌شود.

مصرف شیره خرما همراه با یک لیوان شیر ولرم هنگام صرف صبحانه، موجب فعال شدن سول‌های عصبی مغز می‌شود.

آهن آن با افزایش گلبول‌های قرمز خون به رفع کم خونی، خستگی و رخوت کمک می‌کند.

سالانه هزار و ۸۰۰ تن خرما از ۷۴۳ هکتار نخلستان در شهرستان بشاگرد برداشت می‌شود.

شهرستان بشاگرد با ۴۰ هزار نفر جمعیت در ۲۷۰ کیلومتری شرق بندرعباس واقع است.

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید