هرمزبان - الیاس آبده رئیس اداره راهداری  و حمل و نقل جاده ای شهرستان بشاگرد گفت: مسیر‌های روستایی و شهری مسدود شده شهرستان بشاگرد بازگشایی شد.

بازگشایی مسیر‌های ارتباطی بشاگرد

هرمزبان – الیاس آبده رئیس اداره راهداری  و حمل و نقل جاده ای شهرستان بشاگرد گفت: مسیر‌های روستایی و شهری مسدود شده شهرستان بشاگرد بازگشایی شد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان ، رئیس اداره راهداری  و حمل و نقل جاده ای شهرستان بشاگرد گفت: بر اثر بارش‌های رگباری در روز‌های گذشته مسیر‌های ارتباطی سردشت به جکدان و جکدان به جاسک مسدود شده بود با اعزام ماشین آلات راهداری بازگشایی شد.

الیاس آبده افزود:  راه ارتباطی بیش از ۲۰ روستا در حوزه گافر و پارامون، گوهران و درابسر بازگشایی شد.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای بشاگرد گفت: با به‌کارگیری ماشین‌آلات سنگین و استقرار گروه‌های عملیاتی در محور‌های اصلی و فرعی، روند خدمات‌رسانی به سرعت انجام شد.

وی افزود : در این عملیات مسیر‌های سردشت جکدان، جکدان–جاسک، سردشت–بندبارک و جاده‌های روستایی زیرکوه گافر، رینن، جنگل تیراحمد، پوسمن، خمینی‌شهر، کوربن حصار، گوروی و بیخ کهنو، ده پشت بیر از جمله محور‌هایی بودند که در این عملیات تحت پوشش قرار گرفت و روستا‌های حوزه سرحدی وکاهکن بندنر و ناشکی در حال عملیات بازگشایی است.

آبده با اشاره به اینکه بشاگرد روستا‌های پراکنده با هزار و ششصد کیلومتر جاده ی خاکی دارد گفت: کاربازگشایی راه روستای با وجود وسعت زیاد جاده‌های خاکی و کمبود ماشین آلات در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام می شود.

انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزگان

رسالت تحریریه خبر هرمزگان پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، گردآوری اخبار استان هرمزگان از منابع متنوع و معتبر و ارائه آن به خوانندگان گرامی است. چنانچه تمایل دارید اخبار فعالیت های شما در استان پوشش داده شود کافی است از طریق راه های ذکر شده در صفحه «تماس با ما» با تحریریه خبر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »