بازماندن سالانه حدود ۳ هزار کودک در هرمزگان از تحصیل

به گزارش هرمزبان به نقل از ایسنا، ایرج بیت الهی با اشاره به اینکه سالانه نزدیک به ۲ تا ۳ هزار کودک در هرمزگان از تحصیل باز می‌مانند، اظهار کرد: تاکنون ۸۲۴ کودک بازمانده از تحصیل در هرمزگان شناسایی شدند.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش هرمزگان گفت: این کودکان با همکاری کمیته امداد امام خمینی، بهزیستی و آموزش و پرورش هرمزگان جذب مدارس شدند.

بیت الهی با اشاره به اینکه برای تامین پوشاک، نوشت افزار و سرویس رفت و آمد این کودکان به سه میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز است، اضافه کرد: بیشتر کودکان بازمانده از تحصیل پسر هستند.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش هرمزگان اظهار کرد: بیشتر این کودکان در روستا‌های شرق هرمزگان از جمله بشاگرد، جاسک، سیریک و میناب زندگی می‌کنند.

بیت الهی با بیان اینکه سه هزار و ۷۷۶ کودک در هرمزگان از تحصیل بازمانده اند، تصریح کرد: هرمزگان در آمار کودکان بازمانده از تحصیل پس از سیستان و بلوچستان و جنوب کرمان در جایگاه سوم قرار دارد.

انتهای پیام

بستر درج آگهی تُوار

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *