همایش «بر بلندای اربعین »با هدف تجلیل از پیرغلامان حسینی در شهرستان مُهر برگزار شد

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری تسنیم از مُهر، همایش «بر بلندای اربعین » امروز با هدف گرامیداشت پیرغلامان اهل بیت، شاعران آئینی، مداحان، متولیان حسینیه‌ها و تکایا، تعزیه‌خوانان و خادمین مراسم‌های مذهبی با همت دفتر امام جمعه شهر مُهر در پالایشگاه گاز پارسیان شهرستان مهر برگزار شد.

حجت‌الاسلام اصغر شاکری، امام جمعه شهرستان مُهر در این همایش اظهار داشت: جوان امروز الگوهای درست خود را گم کرده و الگوهای جدیدی جایگزین الگوهای اصلی شده است. نباید از این فرهنگ فاصله بگیریم و اجازه بدهیم الگوهای درست با الگوهایی مثل سلبریتی‌ها جا به جا شود.

وی افزود: پیامبر عظیم الشأن اسلام کامل‌ترین و بزرگ‌ترین الگوست و پس از ایشان ائمه معصومین (ع) بهترین الگوهایی هستند که باید پیروی شوند. همین خادمین اهل بیت (س)، مداحان، واعظین و ذاکرین و عزیزانی که در راه تبلیغ فرهنگ حسینی می‌کوشند بهترین الگوهای امروز ما هستند.

رئیس همایش «بر بلندای اربعین» با اشاره به اهداف این همایش گفت: نخست اینکه باید خادمین اهل بیت (ع) را بشناسیم و به نسل جوان هم به عنوان یک الگوی به روز بشناسانیم و دوم کسانی که برای عظمت فرهنگ حسینی تلاش می‌کنند معرفی و تجلیل شوند. 

سید محمد موسوی فرماندار شهرستان مُهر نیز در این مراسم گفت: در طول مسیر پیاده‌روی اربعین تابلوهایی وجود دارد که بر روی آن نوشته شده "حب الحسین یجمعنا" ، بسیار جالب است که در گرد دستگاه امام حسین (ع) از هر رنگ و آئینی، از هر فکر و اندیشه و نژادی می‌توان جمع شد. امام حسین (ع) می‌توانند محوری برای شکل‌گیری وحدت در جهان اسلام و حتی جهان بشریت باشند.

موسوی گفت: در منطقه ما به برکت وجود پیرغلامان و خادمین حسینی و همچنین روحانیون بزرگ و برجسته، فرهنگ حسینی ریشه‌دار است و ما باید تلاش کنیم این فرهنگ را به بهترین شکل ممکن نگهداری کنیم.

در این همایش هچنین برنامه‌هایی نظیر مرثیه‌خوانی محلی، قرائت اشعاری در مدح اهل بیت (س) و مداحی انجام شد. در پایان نیز جمعی از خادمین، واعظین و ذاکرین اهل بیت (س) تجلیل شدند. 

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »