جمشید سالاری رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان جاسک در گفتگو باخبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،گفت: رفع تصرف ۲۶ هکتار از زمینهای ملی رفع تصرف شد.
وی افزود: این زمینها که در سنوات قبل در روستای سیرومچ توسط افراد سودجو تصرف شده بود با دستور مرجع قضایی و با حضور نیروهای یگان حفاظت و پاسگاه مرزی دریایی گابریک رفع تصرف و به انفال بازگردانده شد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان جاسک ارزش ریالی زمینهای رفع تصرف شده را معادل ۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال برآورد کرد.
جمشید سالاری گفت: مردم در صورت مشاهده هر گونه تخریب و تصرف اراضی ملی موارد را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۰۴ اطلاع دهند.

آسیبدیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان
هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیدهاند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکلههای مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفتهاند.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید














