گرانقیمت ترین خودرو‌ی جهان + عکس

گرانقیمت ترین خودرو‌ی جهان + فیلمبه گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رولز رویس یک شرکت خودروساز بریتانیایی است، که در زمینه مهندسی، طراحی، تولید و توزیع خودروهای لوکس فعالیت می‌نماید. این شرکت در سال ۱۹۰۶ توسط چارلز رولز و هنری رویس، تحت نام رولز رویس تأسیس شد. شرکت رولز رویس از سال ۱۹۱۴ بخش طراحی و تولید موتورهای هوا گرد را نیز به خط تولید کارخانه‌های خود اضافه کرد. این شرکت با ساختن خودروهای لوکس، مشتری‌های خاصی برای خود دارد.

شرکت رولز رویس با تولید گران‌قیمت‌ترین خودروی خود به دنیا ثابت کرد که دقیقا همان ماشینی را ارایه می‌دهد که مشتری او می‌خواهد. Rolls-Royce Sweptail با قیمت 13 میلیون دلار گران‌قیمت‌ترین خودروی فروخته شده در تاریخ است. ساخت این خودرو 4 سال زمان برده است و برای یکی از مشتریان بسیار خاص این شرکت است که نام او فاش نشده است. تنها یک مدل از این خودرو طراحی شده است. خودروهای مختلفی هستند که در دسته‌ی خودروهای لوکس قرار می‌گیرند اما هیچ‌کدام نمی‌تواند ادعا کند گران‌قیمت‌تر از Sweptail است.
این خودرو دارای یک سقف شیشه ای پانوراما و طراحی به سبک نسل خودروهای  1920 و 1930 است. این خودرو منحصر به فرد است. مدیر عامل شرکت Rolls-Royce Motor Cars گفت: “Sweptail یک خودرو خیره‌کننده است. ما با دقت به خواسته مشتریان خاص خود گوش می‌دهیم و دقیقا خودرویی را طراحی می‌کنیم که آن‌ها می‌خواهند.”
هیچ جزییاتی در مورد اینکه هزینه‌های ماشین برای نگهداری و بیمه چه مقدار است فاش نشده است، اما مطمئنا خودرویی با این قیمت هزینه‌های بالایی هم دارد. در ادامه چند عکس از این خودروی سوپر لوکس را مشاهده می‌کنید:

گرانقیمت ترین خودرو‌ی جهان + فیلم

گرانقیمت ترین خودرو‌ی جهان + فیلم

گرانقیمت ترین خودرو‌ی جهان + فیلم

گرانقیمت ترین خودرو‌ی جهان + فیلم

بیشتر بخوانید: تاثیر رایانه بر خواب فرزند شما

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »