بازتاب تمدید قرارداد کی روش با ایران در رسانه های مختلف جهان

به گزارش هرمزبان به نقل از   خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان؛  سرانجام پس از کش و قوس های فراوان،فدراسیون فوتبال کشورمان اعلام کرد قرارداد کارلوس کی روش را تمدید کرده است.
این خبر در رسانه های مختلف جهان به وِیژه رسانه های کلمبیایی که کی روش را یکی از گزینه های هدایت تیم ملی این کشور می دانستند،بازتاب گسترده ای داشت.
روزنامه کلمبیایی الی تمپو در این باره نوشت؛کی روش دیگر گزینه مربیگری برای کلمبیا نیست،او با ایران ادامه می دهد.
پس از جدایی خوزه پکرمن از سرمربیگری کلمبیا گمانه زنی هایی درباره آمدن کی روش مطرح شد.
اما فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرد که کی روش تا اوایل سال 2019 به هدایت ایران ادامه خواهد داد.
سایت اچ اس بی نوتیسیاس کلمبیا نیز با انتشار بخش هایی از سخنان مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان درباره تمدید قرارداد کی روش، نوشت،کی روش تا فوریه سال 2019 به همکاری با ایران ادامه خواهد داد،فدراسیون کلمبیا بدون گزینه ماند؟
این سایت می افزاید اگر فدراسیون بر همکاری با کی روش اصرار دارد باید تا آن تاریخ (فوریه سال 2019) منتظر بماند.
سایت comutricolor کلمبیا هم نوشت،کی روش هم مربی کلمبیا نخواهد شد، او با ایران تمدید کرد.
این سایت می نویسد، در روزهای اخیر رسانه های مختلف ادعا کرده اند که رامون خسرون ، رئيس فدراسیون فوتبال کلمبیا، در اروپا به دنبال این بود که با این مربی پرتغالی دیدار کند. خوب به نظر می رسد که این نشست یا اتفاق نیفتاده یا مفید نبوده است.
سایت فوتبالته کلمبیا هم نوشت کارلوس کی روش تا فوریه سال 2019 با تیم ملی ایران ادامه خواهد داد.این توافقی بود که به دلیل رضایت ایران از عملکرد کی روش در آخرین ساعات انجام شد.
علاوه بر رسانه های کلمبیایی دیگر رسانه های جهان از جمله ،نشریه بیلد آلمان، سایت اسپورتس لایو هند، روزنامه ال کارابوبنو یکی از محبوب ترین روزنامه های ونزوئلا،سایت فرانسوی زبان وب منیجر سنتر تونس هم خبر تمدید قرارداد کی روش را منتشر کردند.

بیشتر بخوانید:

 رقابت کی روش با سامپائولی، بواش و فلورس برای هدایت تیم ملی مکزیک

کارنامه ضعیف کی روش مکزیکی ها را فراری داد کی روش و هیدینک، 2 گزینه اصلی هدایت کلمبیا شانس کی روش برای مربیگری مکزیک کمرنگ شد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »