ترویج صحیفه سجادیه بهترین راه برای مبارزه با عرفان‌های کاذب است

ترویج صحیفه سجادیه بهترین راه برای مبارزه با عرفان‌های کاذب استبه گزارش هرمزبان به نقل از ایکنا؛ آیت‌الله غلامعلی نعیم آبادی، نماینده، ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس شامگاه پنجشنبه ۱۸ مردادماه در سومین همایش سیدالعابدین (ع) در سالن غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به نقش و جایگاه رهبران دینی گفت: برخی می‌گویند ما با رهبران دینی کاری نداریم و خودمان خود را اداره می‌کنیم و رابطه‌ای میان اسمان و زمین نیست در صورتی که زمین در همه چیز به آسمان نیاز دارد.

وی افزود: اگر آسمان نبود صنعت نبود و به هر چیزی که بنگریم اگر انبیاء نیامده بودند مردم حتی از خرما خدا درست می‌کردند و در گرسنگی می‌خوردند؛ انبیاء با تبرشان حمله به سنگ بردند که سنگ، خدا نیست، سنگ را بشکافید و به معدن برسید و بدانید خرما و طلا، خدا نیست.

نعیم‌آبادی بیان کرد: اگر انبیاء نبودند و این بت‌ها را نمی‌شکستند و کتب آسمانی، آفرینش را مسخر انسان نکرده بود بچه‌های خود را در برابر سنگ قربانی می‌کردند و هنوز هم افرادی با این تفکر در دنیا هستند.

وی با بیان اینکه همه رشد‌هایی که نصیب بشر حتی در زمینه مادی شده است به برکت انبیاء است ادامه داد: بشر امروز در زمینه مبارزه با نفس شکست خورده است؛ بشر در سه زمینه به شدت به وحی و آسمان و پیشوایان دینی محتاج بود و هست و خواهد بود.

وی گفت: اول در زمینه قانونگذاری؛ زیرا کسی می‌تواند برای انسان قانون وضع کند که انسان را بشناسد؛ حتی جسم انسان هم آن گونه که باید شناخته شده نیست و بشر نفع و ضرر انسان را نمی‌داند.

نعیم‌آبادی تصریح کرد: دومین زمینه، اخلاق است؛ الان در دنیا مرسوم است که برای رسیدن به هدف، وسیله قابل توجیه است لذا بشر در اخلاق به علت دوری از تعالیم انبیاء سقوط کرده است؛ امروز در کدام قانون و حقوق بشری برای غیبت و تهمت قانون باز شده است؛ بنابراین بشر نه در اخلاق می‌تواند قانون وضع کند و نه علم به آن دارد.

وی با بیان اینکه زمینه دیگر عرفان و نیاز‌های واقعی روحی بشر است اظهار کرد: آن بعد عرفانی که در قالب دعا خود را نشان می‌دهد از امام سجاد است بنابراین جهان تا زمانی که باقی است به صحیفه سجادیه نیاز دارد و اگر همه جا را هم بگیرد باز هم به این کتاب نیاز دارد.

امام جمعه بندرعباس بیان کرد: اینکه برای اولادمان چگونه دعا کنیم و یا چگونه از خدا باران بخواهیم و حتی برای دشمن چگونه دعا کنیم را ما بلد نیستیم و باید از امام سجاد یاد بگیریم بنابراین بشر غربی و غیر غربی به صحیفه نیاز واقعی دارد، ولی این که نمی‌فهمد ما مقصریم؛ ما کی صحیفه و این ادعیه را ارائه کردیم و بشر استقبال نکرد، لذا حوزه و ما مقصریم.

نعیم آبادی تصریح کرد: صحیفه در چندین قرن قبل در هند کتاب درسی بود، اما امروز نیست؛ اگر امروز عرفان‌های کاذب خطر است صحیفه بهترین راه برای مقابله با عرفان‌های کاذب است.

انتهای پیام

 

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »