اتاق مشترک ایران و قطر در مباحث تجاری با این کشور اختیار تام دارد

‌به گزارش هرمزبان به نقل از ایسنا، ‌محمدامین صباغی زاده در نشست هم اندیشی بررسی و محقق نمودن طرح های پیشنهادی گزارش هیات اعزامی به قطر اظهار کرد: هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب برای مراودات تجاری با قطر فاصله داریم اما اتاق مشترک همواره می کوشد با ایجاد هماهنگی و رایزنی صادرات به این کشور را به حد قابل قبولی برساند.

وی همچنین در ادامه از رایزنی برای کم کردن هزینه ویزای گردشگری به عمان خبر داد و افزود: در سفر اخیرمان به عمان رایزنی هایی در این باره صورت گرفت که امید است بتوانیم به نتیجه دلخواه برسیم.

عضو هیات مدیره اتاق مشتر ایران و قطر نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه در حال حاضر مهم ترین نیاز ما در استان داشتن بانک اطلاعاتی برای صادرکنندگان در راستای عملکردی منسجم و هماهنگ است، اظهار داشت: وقتی اطلاعات درستی از بازرگانان و صادرکنندگان نداشته باشیم قاعدتا مطابق با نیاز کشور هدف نمی توانیم صادرات انجام دهیم.

میلاد ملک پور بیان کرد: ما به دنبال ایجاد کنوانسیون صادراتی برای صادرکنندگان هستیم و باید قدرت شناسایی شرکت‌ها را داشته و بر اساس آن نیاز مشتری‌ها را تامین کنیم.

وی با بیان اینکه امنیت سرمایه گذاری در استان باید تامین شود، افزود: سرمایه گذاری به بازگشت سرمایه‌اش می‌اندیشد و باید این اطمینان را حاصل کند که نتیجه کارش بیهوده نخواهد بود.

عضو هیات مدیره اتاق مشترک ایران و قطر اضافه کرد: اتاق مشترک باید در راس همه امور مربوط به قطر قرار گیرد تا موزای کاری باعث ضرر و زیان فعلان اقتصادی نشود.

در ادامه این نشست نیز سرپرست دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری هرمزگان با بیان اینکه استان هرمزگان پایلوت صادرات به کشور قطر است، اظهار کرد: ما از چرخه صادراتی به قطر عقب مانده‌ایم و امورات به کندی پیش می رود.

مسعود هندیان افزود: این که کشور ترکیه توانسته است بخش اعظمی از بازار قطر را تصاحب کند را نمی‌توان کتمان کرد اما این مقوله را نباید فراموش کرد که ذایقه عرب‌ها به ما نزدیک‌تر است.

وی ادامه داد: استان هرمزگان با یک بانک اطلاعاتی کامل و جامع از بازرگانان و فعالان اقتصادی نیاز دارد تا بتواند با ایجاد توازن و هماهنگی و کنترل نهایی اجناسی را صادر کند که علاوه بر کیفیت مورد نیاز کشور هدف باشد.

هندیان تصریح کرد: تمام امورات اقتصادی کشورهای توسعه یافته دنیا در دستان بخش خصوصی و این بخش است که برای دولت ها تعیین تکلیف می‌کند اما این سیستم هنوز در کشور ما جایگاه خود را پیدا نکرده است.

سرپرست دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری هرمزگان افزود: باید نهادی در استان تشکیل شود که بخش خصوصی تصمیم گیرنده نهایی آن باشد و مدیریت صادرات به طور اصولی اعمال شود.

هندیان با بیان اینکه غرب، مرکز و شرق استان نیاز به پایانه صادراتی دارد، افزود: در مباحث صادراتی نباید شخصی عمل شود و موازی کاری راه به جایی ندارد.

انتهای پیام

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »