«فروشگاه خواندنی‌های خوشمزه» به سطح شهر می آید/«مثل شیشه مثل سفال» به بازار کتاب آمد

ایران در نمایشگاه کتاب سئول شرکت می‌کند/ «فروشگاه خواندنی‌های خوشمزه» به سطح شهر می آید

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛حوزه ادبیات کشور در هفته ای که گذشت، شاهد رویدادهایی بود که در ادامه به آن می پردازیم.

ایران در نمایشگاه کتاب سئول شرکت می‌کند

نمایشگاه کتاب سئول از تاریخ ۲۰ تا ۲۴ ژوئن (۳۰ خرداد تا ۳ تیر) در مرکز نمایشگاهی «کوئکس» و با حمایت وزارت فرهنگ، ورزش و توریسم کره‌جنوبی برگزار می‌شود.

موضوع مورد تاکید این دوره از نمایشگاه «تعریف جدید» عنوان شده و جمهوری چک هم کشور مهمان ویژه این دوره است. دانش‌آموزان ۳ هزار و بزرگسالان ۵ هزار «وون» برای ورود و بازدید از نمایشگاه پرداخت می‌کنند.

آخرین دوره این نمایشگاه با حضور ۱۷ کشور و ۳۵۶ شرکت کننده برگزار شد که در آن ۱۷۰۰ نشست و برنامه فرهنگی انجام گرفت و ۲۰۲ هزار و ۲۹۷ بازدیدکننده داشت.

شیرجه‌ای به ته دریا برای کشف عجیب‌‌ترین‌ها

جدیدترین اثر طاهره ایبد با عنوان «عجیب و عجیب‌های ته دریا» به معرفی خلیج فارس برای مخاطبان گروه سنی «ج» (10 تا 12 سال) می‌پردازد.

کودک این داستان به آب‌های خلیج فارس سفر و با موجودات این دریا ملاقات می‌کند.

مخاطبان این کتاب  در کنار مطالعه‌ داستان با عکس‌های مستند و مطالب علمی روبرو و با شگفتی‌های خلیج فارس آشنا می‌شوند.

هر بخش از این کتاب هم عنوان و روایتی دارد و ایبد اثر خود را در قالب خاطره‌های قهرمان کتاب نقل کرده است.

بر این اساس تصویرگری کتاب «‌عجیب و عجیب‌های ته دریا» را یاسمن ثروتیان بر عهده داشته است. کتاب‌سازی این اثر به مخاطب فرصت کندوکاو در معانی و کشف وجوه علمی اثر تالیفی را می‌دهد.

«فروشگاه خواندنی‌های خوشمزه» به سطح شهر می آید

نخستین فروشگاه انتشارات مدرسه با هدف مراجعه مستقیم به مشتریان، معرفی و فروش تولیدات این مؤسسه رسماً آغاز به کار کرده است.

این فروشگاه نام «بوفه فروشگاه خواندنی‌های خوشمزه» را بر خود دارد. فروشگاه «بوفه» بیش از این به شکل محدود و آزمایشی فعالیت‌هایی داشته امّا به تازگی فعّالیت جدی و رسمی خود را آغاز کرده است.

این فروشگاه روی یک دستگاه وانت طراحی شده و در حال حاضر گنجایش به نمایش گذاردن 140 عنوان کتاب در قطع‌های رحلی و وزیری را داراست.

قفسه، میز، سایبان و مخزن کتاب از جمله امکانات این فروشگاه است و طراحی فضای بیرونی آن به گونه‌ای است که توجه مخاطبان کودک و نوجوان را به خود جلب کند.

«مثل شیشه مثل سفال» به بازار کتاب آمد

«مثل شیشه مثل سفال» اثر نرگس فرجاد از سوی كتاب نيستان منتشر شد.

انعکاس باورها و اعتقادات دینی در ادبیات و رمان، همواره یکی از چالش‌های ادبیات داستانی مدرن بوده است. به عبارت دیگر چگونگی حلول این باورها در متن داستان و توجه به این موضوع که داستان و رمان بر پایه خیال نوشته می‌شود و دین ریشه در باور و ذات انسانی دارد، همواره محل بحث در میان نویسندگان و منتقدان بوده و گاه منجر به نزاع و یا خلق داستان‌هایی نیز شده است که یا ادبیات و یا دین در آنها به زوال رفته است.

ادبیات داستانی در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران توانست پیوندی خوب و عمیق با باورهای دینی که ریشه در بطن جامعه ایرانی داشت، برقرار کند و از این منظر جدای از بازنویسی داستان‌ها و روایت‌های جاری شده در بطن دین به صورت بی‌واسطه، به نگارش و انتشار داستان‌هایی نیز موفق شود که اندیشه، باور و تفکر دینی را در درون خود جستجو کرده و برای مخاطبانش کلامی از این جنس را به ارمغان می‌آورد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »