جزئیات بیمه حوادث دانش‌آموزی اعلام شد/ هزینه بیمه دانش‌آموزی در سال تحصیلی جدید ۷۵۰۰ تومان است

گودرز کریمی‌فر مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌و‌گو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس درباره هزینه بیمه حوادث دانش‌آموزی در سال تحصیلی آینده، اظهار کرد: هزینه بیمه حوادث دانش‌آموزی در سال تحصیلی 1398- 1397 بدون هیچگونه افزایش تعرفه، همان مبلغ 7500 تومان به ازای هر دانش‌آموز است‌.

وی افزود: در سال تحصیلی جدید، تعهدات حوادث دانش‌آموزی در دو بخش حوادث و درمان و اردوهای دانش‌آموزی و اردوهای راهیان نور، متفاوت خواهد بود.

کریمی‌فر با بیان اینکه جبران غرامت نقص عضو (دائم ، کلی و جزئی) ناشی از حادثه در شبانه روز و در طول مدت قرار داد تا مبلغ  یکصد میلیون تومان است، گفت: کمک هزینه خرید و پیوند کلیه تا مبلغ 2 میلیون تومان است.

وی ادامه داد: جبران هزینه درمان سرپایی و بیمارستانی ناشی از هر حادثه تا مبلغ یک میلیون و 500 هزار تومان و جبران هزینه‌های عمل‌های جراحی ناشی از بیماری به شرط بستری در بیمارستان تا مبلغ 600 هزار تومان است.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش افزود: مازاد بر مبالغ مذکور ، هزینه‌های درمانی دانش‌آموزان مبتلا به بیماری‌های صعب‌العلاج و پر هزینه تا سقف 2 میلیون تومان توسط ادارات کل آموزش و پرورش قابل پرداخت است.

وی درباره تعهدات بیمه حوادث در بخش اردوهای دانش‌آموزی و اردوهای راهیان نور در سال تحصیلی 1398-1397، اظهار کرد: پوشش بیمه مسئولیت در مقابل خسارت‌های جانی وارد شده به دانش‌آموزان در داخل مدرسه و خارج از آن شامل اردوهای درون شهری، برون شهری، راهیان نور، کارگاه‌های آموزشی، در صورتی که به موجب رأی مراجع قضایی،  بیمه گذار (آموزش و پرورش) مسئول جبران آن شناخته شود، نسبت به جبران خسارت اقدام خواهد کرد.

کریمی‌فر، پرداخت غرامت فوت و نقص عضو در اثر حادثه در ماه‌های عادی تا حد دیه کامل عنوان کرد و گفت: پرداخت هزینه‌های پزشکی در اثر حادثه مشمول بیمه تا سقف 10 میلیون تومان است.

 وی تصریح کرد: طبق مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش، مدیران مدارس موظفند تمام دانش‌آموزان را برابر سامانه سناد دانش‌آموزی در برابر حوادث احتمالی، بیمه حوادث کنند.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: وزارت آموزش و پرورش، تمام دانش‌آموزانی را که در سراسر کشور تحت پوشش سازمان‌ها و نهادهای حمایتی نظیر سازمان بهزیستی و کمیته امداد هستند را به صورت رایگان تحت پوشش بیمه حوادث دانش‌آموزی قرار می‌دهد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »