اعتراض به انتصابات جنجالی استاندار هرمزگان به صحن علنی مجلس کشیده شد/ تذکر بی سابقه به وزیرکشور در خصوص جابجایی علی رئوفی معاون سابق استاندار / وزیرکشور در خصوص جابجایی نیروی توانمند و بومی هرمزگان چه پاسخی دارد بدهد

اعتراض به انتصابات جنجالی استاندار هرمزگان به صحن علنی مجلس کشیده شد/ تذکر بی سابقه به وزیرکشور در خصوص جابجایی علی رئوفی معاون سابق استاندار / وزیرکشور در خصوص جابجایی نیروی توانمند و بومی هرمزگان چه پاسخی دارد بدهد

به گزارش  «هرمزبان»حجت الاسلام سید مصطفی ذوالقدر نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی در تذکری شدید الحن به وزیر کشور در خصوص انتصابات جنجالی اخیر استاندار هرمزگان و کنار گذاشتن نیروهای شایسته بومی هرمزگان از مناصب مدیریتی استان همچون معاون استاندار و فرمانداری در این رابطه تصریح کرد: شما اعلام می کنید امکان انتصاب استاندار بومی در هرمزگان وجود ندارد ولی آیا هرمزگان نیروی توانمند در حد معاون استاندار ندارد که به عنوان معاون استاندار منصوب گردد .

 

وی افزود: کنار گذاشتن نیروهای شایسته هرمزگانی از مناصب مدیریتی استان ظلم بزرگی است که بر هرمزگانی ها از سوی وزارت کشور بر آنها روا داشته می شود.

 

نماینده شرق هرمزگان با اعتراض نسبت به انتصاب فرمانداران غیر بومی در هرمزگان تصریح کرد : آیا هرمزگان نیرو توانمند در حد فرماندار و بخشدار ندارد که از سایر استان های دیگر کشور فرماندار برای شهرستان های آن منصوب می گردد.

 

حجت الاسلام سید مصطفی ذوالقدر با انتقاد بی سابقه از جابجایی علی رئوفی معاون سابق هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان در این رابطه خاطرنشان کرد : وزارت کشور در خصوص جابجایی معاون سابق هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان به عنوان یک نیروی فعال و متدین بومی استان چه پاسخی دارد بدهد.

 

وی خطاب به وزیر کشور افزود: استاندار ، فرمانداران و شهرداران هرمزگان باید از بطن مردم استان باشند.

 

نماینده شرق هرمزگان در ادامه با اشاره به روز قدس در این رابطه گفت: روز قدس نزدیک است لذا از همه مردم ایران می خواهم با مشارکت بیشتری در راهپیمایی این روز شرکت کنند و انزجار خود از استکبار جهانی را بیان کنند.

 

نماینده مردم میناب، رودان، جاسک، سیریک و بشاگرد در مجلس شورای اسلامی در تذکر به رییس جمهور، اظهار کرد: تمام روسای جمهور به بشاگرد سفر کرده اند اما هنوز مشکلات و زخم های این منطقه رفع نشده است.

 

وی در خصوص مشکلات حوزه مکران، ادامه داد: متاسفانه در حوزه مکران صرفا امور تبلیغاتی انجام می شود؛ به عنوان مثال کلنگ احداث نیروگاه در این منطقه بر زمین زده شد اما اثری از آن نیست؛ چرا به مردم فقط وعده می دهید؟

 

این نماینده مردم در مجلس دهم با اشاره به اینکه اسکله سیریک در 15 سال گذشته ساخته شده اما هنوز افتتاح نشده است، تصریح کرد: متاسفانه مردم جاسک و میناب با مشکل تامین آب آشامیدنی با مشکل مواجه است

 

عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی خواستار بازگشایی گمرک در جاسک شرقی شد.

 

ذوالقدر خطاب به وزیر کشاورزی، گفت: امروزه محصولات کشاورزی به طور انبوه از میناب، رودان، جاسک و سیریک وارد کشور می شود که باید جلوی این مهم گرفته شود.

 

نماینده مردم میناب، رودان، جاسک، سیریک و بشاگرد در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: همچنین باید جلوی فعالیت کشتی های غول پیکیر چینی گرفته شود زیرا آنها نسل ماهی ها را از بین می برند.

 

وی خطاب به وزیر ورزش و جوانان، ادامه داد: متاسفانه روستاهای حوزه انتخابیه میناب، رودان، جاسک، سیریک و بشاگرد زمین ورزش ندارند و مردم خواستار رفع مشکل در این عرصه هستند.

 

این نماینده مردم در مجلس دهم خطاب به وزیر آموزش و پرورش، تصریح کرد: حدود یک هزار مدرسه در منطقه مذکر وجود دارد که تخریبی است و امکان دارد بر سر دانش آموزان فرو بریزد لذا باید مشکل برطرف شود.

 

نماینده مردم میناب، رودان، جاسک، سیریک و بشاگرد در مجلس خطاب به وزیر نفت، خاطرنشان کرد: وزیر نفت ظلم به مردم هرمزگان می کند؛ چرا مردم باید فقط دود پالایشگاه ها را استشمام کنند اما در این اماکن کار نکنند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

محمد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »