کرج |بیشتر صاحبان رسانه‌های خبری جهان صهیونیست‌ها هستند

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری تسنیم از کرج، په په اسکوبار تحلیل گر مسائل ژئوپلتیک برزیلی در مراسم سلسله نشست‌های “قدس پایتخت همیشگی فلسطین” که صبح امروز در سالن اجتماعات دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد، اظهار داشت: خیلی از روزنامه نگارهای غیر وابسته در جهان از مقاومت در فلسطین و لبنان دفاع می‌کنند.

روزنامه نگار برزیلی با بیان اینکه در شبکه‌های بزرگ واقعیت‌ها در جهان منعکس نمی‌شود، افزود: دلیل اصلی این است که بیشتر صاحبان رسانه‌های خبری جهان صهیونیستی هستند.

وی با اشاره به اینکه ما سعی کرده روزنامه نگار غیر وابسته در جهان باشیم، گفت: ما به عنوان روزنامه نگار غیر وابسته مورد هجمه شبکه‌های جهانی صهیونیستی قرار گرفتیم.

اسکوبار با بیان اینکه رسانه‌های آمریکا حرف های غیر واقعی بیان می‌کنند، اضافه کرد: سیستم رسانه‌های جهان در اختیار سرمایه گذاران خارجی و صاحبان قدرت است.

وی با اشاره به اینکه روزنامه نگاران مستقل ده‌ها میلیون دلار پول برای هزینه ندارند، عنوان کرد: در شورای امنیت کشورهای هستند که واقعیت را بیان می‌کنند ولی رسانه های غربی نمی‌گذارند این خبرها به دست مردم جهان برسد.

تحلیل گیر ژئوپلتیک افزود: حتی بردن واژه صهیونیستی در آمریکا مثل بازی کردن با بمب است و بسیاری از مردم در آمریکا حتی این واژه را نشنیده و از بردن این کلمه ترس و واهمه دارند.

وی با تاکید بر اینکه حمله نظامی رژیم صهیونیستی به سوریه با لغو برجام در ارتباط است، بیان کرد: افتتاح سفارت آمریکا در بیت المقدس نیز بخشی از پازل صهیونیستی بعد از دو جریان قبلی است.

په په با بیان اینکه عربستان و امارات ایالتی برای آمریکا شده است، تصریح کرد: اگر کشورهای غربی و اسلامی متحد شدند کار رژیم صهیونیستی در یک روز تمام است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »