دومین نشست شورای حفاظت از منابع آب برگزار شد

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان، دومین نشست شورای حفاظت از منابع آب استان در سال ۹۷ به ریاست دکتر همتی استاندار هرمزگان، و حضور پویا فر فرماندار بندرعباس و نخعی فرماندار میناب و سایر اعضا

با دستور  کارگروه ملی سازگاری با کم آبی در استانداری هرمزگان برگزار شد.

 

دکتر هوشنگ ملایی مدیر عامل شرکت سهامی آب منطقه ای هرمزگان گفت: با توجه به اینکه ریزش های  جوی بسیار بسیار کم بوده است در حال تدوین طرح هایی برای ارائه در کارگروه ملی سازگاری با کم آبی هستیم که بعد از  تدوین و تصویب نهایی در شورای حفاظت از منابع آب استان برای وزیر نیرو که دبیر کارگروه ملی سازگاری با کم آبی است ارسال خواهد شد.

وی ادامه داد: ۸۵ درصد از کشور به صورت خشک است و استان هرمزگان از نظر موقعیت اقلیمی فراخشک و بیابانی است که دارای سه حوزه ی آبریز ، مهران ، بندرعباس-سدیج و بلوچستان جنوبی که مشترک با استان سیستان و بلوچستان است می باشد .

دکتر ملایی تصریح کرد: در استان هرمزگان در مجموع ۷۲ دشت وجود دارد که از این بین ۲۲ دشت آزاد است و ۴۴ دشت به دشت ممنوعه تبدیل شده است .

وی اظهار داشت: در استان هرمزگان نسبت به بلند مدت ۸۰ درصد کاهش بارندگی داشته ایم و همچنین نسبت به سال گذشته ۸۶درصد با کاهش نزولات جوی روبرو بوده ایم .

 

مدیر عامل شرکت سهامی آب منطقه ای هرمزگان تصریح کرد: کلیه ی طرح های سازگاری با کم آبی استان هرمزگان را  در ۷ عنوان می شود مطرح کرد که مهار آب های سطحی مهار نشده ، توسعه ی آب شیرین کن ها ، تکمیل سامانه انتقال آب از شرق به غرب ، مدیریت پساب تصفیه خانه ی فاضلاب ، مدیریت مصرف در شرب و کشاورزی ، کاهش تلفات در سیستم های انتقال و توزیع ، و تغییر الگوی کشت مناسب با جایگزینی گیاهان سازگار با کم آبی  از آن جمله اند.

 

در ادامه دکتر همتی استاندار هرمزگان با اشاره به وضعیت بد آب در استان هرمزگان گفت: صنایع موجود در استان باید به کمک مسئله ی  آب بشتابند و تعداد آب شیرین کن هایی را که در حال استفاده از آن هستند کاهش دهند.

وی تصریح کرد: زین‌پس هیچ گونه مجوزی  به صنایع در استان هرمزگان برای احداث آب شیرین کن داده نمی شود و صنایع باید آب مورد نیاز خود را از طریق خرید پساب تصفیه شده ی فاضلاب برطرف کنند.

وی در بخش دیگر سخنان ابراز داشت: مسئولین آب ، جهاد و فرمانداران این مسئله را مکرر اعلام کنند که دولت هیچ مسئولیتی برای تامین آب محصولات با نیاز آبی بالا ندارد و جهاد کشاورزی موظف است محصولات مجاز و غیر مجاز کشت در استان هرمزگان  را با توجه به نیاز آبی شان را مشخص و اعلام کند.

 

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »