پرستاران نقش خود را در مدیریت سلامت حوادث غیرمترقبه نشان دادند

به گزارش هرمزبان به نقل از خبرگزاری مهر ،  مریم حضرتی در کارگاه کشوری ” مدیریت پرستاری بحران ” در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، افزود:  پرستاران نقش خود را در کنترل و مدیریت سلامت حوادث غیرمترقبه و بلایا نشان داده اند.

وی با اشاره به ضرورت تشکیل حداقل یک تیم ملی پرستاری برای مدیریت بحران ، از زحمات برگزارکنندگان این کارگاه آموزشی بویژه دکتر خانکه رئیس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که مسئولیت برنامه ریزی و آموزش این کارگاه را بعهده دارند، قدردانی کرد.

حضرتی در مورد چگونگی انتخاب شرکت کنندگان این کارگاه آموزشی ، گفت: از ده منطقه آمایشی کشور، هشت تا ده نفر از هر منطقه انتخاب شدند و از میان آنان ، افراد واجد شرایط ، با توجه به فعالیتشان در بخش های فوریتی و مراقبت های ویژه ، انتخاب شدند و امیدواریم بگونه ای بتوانند از این کارگاه و سه پودمان آن استفاده کنند که بیش از پیش در داخل و خارج از کشور موثر باشند.

 معاون پرستاری وزارت بهداشت به نقش پرستاران در حوادث غیرمترقبه در داخل کشور و همچنین کشورهایی مانند استرالیا ، ایتالیا ، امریکا ، آلاسکا و هزاران حادثه در جهان اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه کشور ما ، بلاخیز است ، لذا ضرورت دارد که حداقل ۱۰۰ تا ۱۲۰ تن از پرستاران را برای مدیریت سلامت در شرایط بحرانی داشته باشیم.

حضرتی ضمن تشکر از تمامی پرستاران و کادر درمانی که در اولین ساعات بعد از زلزله کرمانشاه ، برای کمک به هموطنان خود راهی این منطقه شدند، اظهارداشت : در همان دقایق اولیه بعد از زلزله کرمانشاه ، حدود سه هزار پرستار برای اعزام به منطقه اعلام آمادگی کردند و در حالی که گزارش شده حدود سه هزار و ۷۰۰ جراحی در همان روزهای اول بعد از زلزله ، در منطقه انجام شده ، اگر فقط دو پرستار در انجام این جراحی ها نقش داشتند، حداقل هفت هزار و ۴۰۰ پرستار  در  این فعالیت ها مشارکت داشته اند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »