استانداری هرمزگان، استانداری پیشتاز در انتصاب مدیران از بدنه وزارت کشور اعلام شد

به گزارش هرمزبان،اکبر روشن ضمیر مدیرکل منابع انسانی وزارت کشور، طی نامه ای به دلیل رعایت قوانین و مقررات اداری و استخدامی در انتصابات سمت های مدیریتی در استاندار هرمزگان، از معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع  استانداری هرمزگان در این رابطه قدردانی كرد.

 

درنامه قدردانی مدیرکل منابع انسانی وزارت کشور به علی رئوفی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع  استانداری هرمزگان آمده است:

 

در راستای رعایت قوانین و مقررات اداری و استخدامی در انتصابات سمت های مدیریتی به خصوص مصوبات شورای عالی اداری و تاکید وزیر محترم مبنی بر استفاده از توان، تجربیات و ظرفیت های درونی کارکنان مجموعه وزارت متبوع  و سازمان های وابسته و بخشنامه های صادره معاون محترم توسعه مدیریت و منابع وزارت متبوع در این رابطه بر حسب بررسی های بعمل آمده نسبت به مامورین انتصاب یافته به سمت مدیریت حرفه ای در آن استانداری منطبق برسقف قانونی تعیین شده در مفاد بند «الف» ماده 54 قانون مدیریت خدمات کشوری می باشد.

 

در پایان نامه مدیرکل منابع انسانی وزارت کشور به معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار هرمزگان ضمن تشکر و قدردانی  از رعایت سیاست ها و راهبردهای اتخاذ شده آمده است: با توجه به تاکیدات مقام عالی وزارت مبنی بر رعایت قوانین و مقررات ، ضمن تشکر و قدردانی از رعایت سیاست ها و راهبردهای اتخاذ شده در این رابطه ، خواهشمند است تمهیداتی مقتضی جهت رعایت قوانین و مقررات انتصاب سمت های مدیریتی استمرار یابد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

محمد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »