صالح دریانورد:امکان توسعه همکاری با مرکز آموزش مدیریت دولتی فراهم است

هرمزبان:رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هرمزگان گفت: امکان توسعه سطح همکاری با مرکز آموزش مدیریت دولتی در اجرای برنامه های آموزشی و پروژه های پژوهشی در هرمزگان فراهم است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان،صالح دریانورد در دیدار با اسماعیل ملک اخلاق رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور با بیان برخی مسائل دوران گذار در استقرار سازمان مدیریت در استان ها، عنوان کرد: با توجه به گستردگی و تنوع محیطی استان هرمزگان، پتانسیل های قابل ملاحظه ای به خصوص در حوزه فعالیتی موسسات علمی و دانشگاهی، اساتید فرهیخته و مدیران با تجربه در این استان وجود دارد.

وی ادامه داد: امکان توسعه سطح همکاری با مرکز آموزش مدیریت دولتی در اجرای برنامه های آموزشی و پروژه های پژوهشی در هرمزگان فراهم است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هرمزگان همچنین با اشاره به عملکرد مرکز آموزش و پژوهش استان هرمزگان از رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی جهت بازدید از سازمان مدیریت و مرکز آموزش و همچنین شرکت در شورای اداری استان هرمزگان دعوت به عمل آورد.

دریانورد خاطرنشان کرد: دکتر جادری استاندار هرمزگان نیز توجه و کمک های ویژه ای نسبت به برنامه های آموزشی کارکنان و مدیران استانی و نیز تسهیل گری در راه اندازی سازمان مدیریت و برنامه ریزی در استان هرمزگان داشته است.

ظرفیت های استان ها بازوهای اجرایی مرکز آموزش مدیریت دولتی محسوب می شوند

در ادامه این دیدار نیز دکتر اسماعیل ملک اخلاق رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور ضمن ابراز خرسندی از تعامل مدیران و رؤسای سازمان های مدیریت استان ها با این مرکز، بیان داشت: ظرفیت های استان ها به عنوان محور و پشتیبان و بازوهای اجرایی مرکز آموزش مدیریت دولتی در پیاده سازی پروژه ها و برنامه های راهبردی محسوب می شوند.

وی افزود: با استقرار به موقع سازمان های مدیریت در سطح کشور روابط آنها با سازمان مدیریت کشور نیز تقویت شده و امیدواریم در آینده این تعاملات به طور مستقیم تر تعریف و صورت پذیرد.

رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی در ادامه به بیان گام های بنیادین توسعه نظام اداری کشور از جمله تدوین استراتژی های تحقیق و توسعه، توسعه مدیران حرفه ای، پرورش آنالیزورها و استراتژیست های سازمانی، طراحی برنامه های مشاوره مدیریت و فعال سازی اتاق های فکر، توسعه متوازن در مناطق ایران و محورهای آینده نگاری در حوزه مدیریت دولتی نوین پرداخت./خبرآنلاین

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »