مسئولان به مناطق محروم استان گلستان بیشتر رسیدگی کنند

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرگزاری تسنیم از گنبدکاووس, آخوند عبدالباسط نوریزاد, ظهر امروز در نشست صمیمی اعضای کمیسیون اقتصادی با فعالان اقتصادی گلستان در فرمانداری ویژه شهرستان گنبدکاووس اظهار داشت: برادران اهل سنت در کنار اهل شیعه در گنبدکاووس, در یک سفره, زیست, معیشت و زندگی می‌کنند و وحدت به معنای واقعی در اینجا محقق شده است.

امام جمعه اهل سنت گنبدکاووس افزود: با وجود ایجاد اختلاف و تفرقه توسط دشمنان برای شکاف وحدت, با همکاری مسئولان و علمای اهل سنت و شیعه, توطئه همه آنها, نقش بر آب شده است.

آخوند نوریزاد تصریح کرد: امید داریم مسئولان با قانون‌گذاری حکیمانه, به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته بیشتر توجه کنند و بتوانیم در این مناطق هم توسعه و اشتغالزایی داشته باشیم.

حجت الاسلام محمود ترابی امام جمعه شهرستان گنبدکاووس هم در این نشست اظهار داشت: حل مشکلات افراد و استان‌هایی که از دست شما مسئولان برمی‌آید ترجیح و افتخار دنیوی و اخروی بر سفرهای خارجی دارد و سبب باقیات و صالحات خواهد بود.

امام جمعه شهرستان گنبدکاووس افزود: در کشور ما سرمایه و پول وجود دارد, اما برنامه مدون و تدوین شده برای استفاده صحیح از آن وجود ندارد و نیاز است در این مورد تدبیر لازم صورت گیرد.

عبدالقدیر کریمی فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس هم در این نشست اظهار داشت: تلاش و سعی داریم در سال (اقتصاد مقاومتی, تولید و اشتغال)، بتوانیم تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری را تا پایان سال انجام دهیم.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس افزود: کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی, ظرفیت خوبی برای تحقق مسائل اقتصادی استان و شهرستان دارد و امید داریم با بازدیدهای میدانی در این چند روز, منطقه آزاد تجاری اینچه برون به تصویب برسد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »