پیاده روی اربعین مظهر «تولّی» و «تبرّی» است

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان اخبار هرمزگان به نقل از خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید حسن پورموسوی در سخنانی با اشاره به اینکه واژه «اربعین» در فرهنگ اسلامی ما مورد توجه بوده است، اظهار داشت: این واژه را در مسائل فقهی، عرفانی و اعتقادی می بینیم؛ یعنی می شود ادعا کرد یک رابطه تکوینی برای مفهوم اربعین در فرهنگ اسلامی وجود دارد.

وی با بیان اینکه ۴ مرتبه در قرآن به واژه اربعین اشاره شده است، تصریح کرد: در روایات هم پیرامون واژه اربعین مباحث مختلفی را می بینیم، از جمله اینکه اگر کسی فوت کند و ۴۰ مومن بگویند ما جز خیر از او چیزی ندیدیم خدا می گوید شهادت شما را قبول می کنم.

سخنران بعثه مقام معظم رهبری با اشاره به اینکه امام صادق(ع) در روایتی می فرماید پس از عاشورا ۴۰ روز در زمین باد سیاهی وزیدن گرفت و آسمان خون گریه کرد، ادامه داد: علمای اهل سنت در این رابطه می گویند، ۶ ماه در غروب فضا به رنگ قرمز در می آمد.

حجت الاسلام پورموسوی با تاکید بر اینکه اربعین را فقط برای امام حسین(ع) داریم و به مردم توصیه می کنم برای اموات خود از واژه اربعین استفاده نکنند و بگویند چهلمین روز، افزود: زیارت اربعین مبنای عقلی، شرعی و علمی دارد و همانطور که عاشورا یک روز استثنایی و منحصر به فرد شد اربعین هم یک روز خاص است.

وی با بیان اینکه در مورد زیارت اربعین قول امام معصوم را داریم که یکی از نشانه های مومن رفتن به زیارت اربعین است، تصریح کرد: با زیارت اربعین قبل از اینکه لبیک به حسین(ع) بگوییم، به خدا می گوییم لبیک یا الله؛ اگر از حسین(ع) تجلیل می کنیم به خاطر آن فضایل الهی است؛ اربعین یک نمایشگاه از عرضه صفات الهی است.

سخنران بعثه مقام معظم رهبری با تاکید بر اینکه پیاده رفتن به زیارت اربعین هم مبنا دارد، وقتی می خواهیم کمال محبت و عشق خود را نشان دهیم، سختی راه را هم متحمل می شویم، افزود: امام صادق(ع) می فرماید «کسی که پیاده به طرف قبر امام حسین(ع) حرکت می کند بابت هر قدم اش، خداوند هزار حسنه را می دهد و هزار سیئه را دور می کند و هزار درجه به او می دهد».

حجت الاسلام پورموسوی یادآور شد: پیاده روی اربعین مظهر تولی و تبری است؛ در این سفر محبت خود را به اهل بیت(ع) اظهار می کنیم و کمال نفرت را نسبت به ظلم و ستم نشان می دهیم.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »