هاشمی‌تختی: به‌دنبال اجرای کامل قانون ته‌لنجی در هرمزگان هستیم

حسین هاشمی تختی در بازدید از غرفه ایسنا در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها افزود: مطبوعات هرمزگان حضور پر رنگی همچون سال گذشته داشتند و مایه فخر و مباهات است که رسانه‌های استان فعال هستند.

وی با بیان اینکه رسانه‌های استان به‌خوبی در راستای رسالت خود ایفای نقش می‌کنند، تصریح کرد: رسانه‌ها توانستند رابط خوبی بین مردم و مسئولین باشند و رسانه‌های هرمزگان هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی توسعه پیداکرده و پیشرفت خوبی داشته‌اند.

هاشمی تختی با اشاره به اینکه رسانه‌ها منتقل‌کننده نواقص، مشکلات و ظرفیت‌های استان به مسئولین هستند و نقش خوبی در مسیر توسعه هرمزگان ایفا کرده‌اند، اضافه کرد: نمی‌توان از نقش رسانه‌ها در توسعه استان عبور کرد زیرا به‌طور حتم در این مسیر نقش آن‌ها بی‌بدیل بوده است.

رئیس مجمع نمایندگان استان هرمزگان در مجلس در پاسخ به سؤالی در خصوص قانون ته لنجی و اجرای آن در هرمزگان، اظهار کرد: یکی از مسائلی که مطرح می‌شود و جای نگرانی دارد بحث قاچاق کالا است و اگر جلوی آن گرفته نشود به اقتصاد و تولید کشور لطمه می‌زند و تمام کشور از این موضوع ضربه می‌خورند.

وی ادامه داد: اما همان‌طور که مقام معظم رهبری صراحتاً اعلام کردند باید بین کسانی که در حد جزئی و برای امرار معاش به‌صورت کوله‌بری کالایی را جابه‌جا می‌کنند با قاچاقچیان کلان تفاوت قائل شد و نباید با کوله‌برهای مرزنشین مقابله کرد.

هاشمی تختی با اشاره به تأمین معیشت ساحل‌نشینان و جزایرنشینان مان، عنوان کرد: دولت امتیازی به‌عنوان ته لنجی به‌عنوان سهمیه‌ای برای ملوانانمان در نظر گرفته است که بتوانند از معافیت برخوردار شوند و با فروش آن به درآمد برسند.

وی با تأکید بر ضرورت توسعه بازارچه‌ها و تعاونی‌های مرزنشینان در استان هرمزگان، اضافه کرد: این موارد فرصت‌هایی است که دولت برای ساحل‌نشینان و جزایر نشینان قائل شده است و مجمع نمایندگان استان یکی از مطالبات جدی‌اش تحقق این موضوع است که از طریق استاندار و ناظر گمرکات استان هرمزگان در حال پیگیری تحقق کامل آن هستیم.

هاشمی تختی در پاسخ به سوالی در خصوص حضور نیروهای هرمزگانی در سطح وزارتخانه‌ها و سازمان‌های کشوری، افزود: یکی از توصیه‌هایمان به دولت از بعد امنیت ملی برای تقویت و انسجام وحدت ملی و همگرایی بیشتر، استفاده از ظرفیت‌های نیروی انسانی کل کشور است.

وی با بیان اینکه تاکنون هرمزگان سهمی در دولت نداشته است، اضافه کرد: از دولت خواسته‌ایم در این موضوع ورود کرده و حداقل در جایگاه معاون وزیر و مدیران کل بهره گرفته شود.

رئیس مجمع نمایندگان استان هرمزگان در مجلس در پایان با اشاره به اینکه در سه پست سازمانی در سطح کشور این موضوع رصد و پیگیری شده است، خاطرنشان کرد: در وزارتخانه‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیرو و جهاد کشاورزی نیروهای قابل هرمزگانی وجود دارد و به وزرای مربوطه توصیه کرده‌ایم که از ظرفیت نیروهای هرمزگانی بهره گرفته شود گرچه هنوز تحقق پیدا نکرده اما مجمع نمایندگان استان پیگیر تحقق آن بوده و هست و امیدواریم که دولت ما را نا امید نکند.

انتهای پیام

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »